Galatasaray Antalya'yı 5'ledi, lider Başakşehir'e sert bir mesaj gönderdi!

Antalya çok iyi mücadele etti ancak direkleri ve Muslera’yı geçemedi. G.Saray’ın usta ayakları sahne alınca ise fark geldi. 17'de Feghouli ile öne geçen Sarı-Kırmızılı ekip 65-78 arası Onyekuru (2) ve Ndiaye'nin golleri ile işi bitirdi. Son gol Diagne'nin kafasıyla geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2019 Güncelleme 12 Mart 2019, 08:00
Galatasaray Antalya’yı 5’ledi, lider Başakşehir’e sert bir mesaj gönderdi!

İÇİNDEKİLER

Cimbom 5 attı, 'devam' dedi... TT Stadı'nda Antalyaspor'u 5-0 yenen Galatasaray lider Başakşehir'in 8 puan gerisinden takibini sürdürdü. 17. dakikada Diagne'nin pasında ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Feghouli'nin şutu defansa da çarparak ağlara gitti: 1-0. 34'te Bahadır'ın kafasını Muslera kornere çeldi. 40. dakikada Doukara'nın mükemme şutunu Muslera kornere tokatladı.

MUSLERA KALEYE DUVAR ÖRDÜ
61. dakikada Antalyaspor müthiş geldi. Diego'nun uzaktan şutunu Muslera kornere çeldi. Kornerde Bahadır'ın kafa vuruşu direkten döndü. Diego birkez daha vurdu ancak Muslera yine gole izin vermedi.



GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ
65. dakikada fark 2'ye çıktı... Belhanda'nın şık ara pasıyla buluşan Onyekuru tek vuruşla golü attı: 2-0. 68. dakikada Feghouli sağdan ortaladı, Badou Ndiaye dokundu: 3-0.

DİAGNE SONUNDA ATTI!
78'de Feghouli yine servis yaptı, bu kez Onyekuru attı: 4-0. 82. dakikada Hamilton'ın şutu da direkten döndü. 90+4. dakikada Mbaye Diagne perdeyi kapatan golü attı: 5-0.



RYAN DONK FARK YARATTI
İkinci yarının hemen başında Emre Akbaba'nın yerine oyuna giren Ryan Donk performansıyla fark yarattı. Hollandalı futbolcu orta alanı toparlarken, maçın kontrolünü eline alan Galatasaray 3 gol daha buldu ve farklı galibiyete ulaştı.