Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! 1 numaralı aday Trapp

Bu sezon yaptığı hatalarla büyük tepki toplayan Fernando Muslera ile sezon sonu yolları ayırma kararı alan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da kaleci arıyor. Yönetimin ilk hedefinin Frankfurt'ta oynayan Trapp olduğu öğrenildi. Alman file bekçisinin PSG ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonu bitecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2019 Güncelleme 08 Mart 2019, 07:59
Galatasaray, Muslera’nın alternatifini buldu! 1 numaralı aday Trapp

İÇİNDEKİLER



Sezon
sonunda büyük bir kadro revizyonu yapmayı planlayan Galatasaray'da '1 numara' da değişebilir... Sarı-Kırmızılılar hem sürekli yaptığı hatalar hem de 4 milyon Euro'yu bulan yıllık maliyeti nedeniyle tartışma konusu olan Fernando Muslera'yı gözden çıkarmış durumda. Yönetim bir yandan da kaleyi arayışlarında.


5 BÜYÜK LİGDE AVA ÇIKTILAR
ÖZellikle Avrupa'nın 5 büyük liginde çalışmalar yapan Sarı- Kırmızılılar'ın ilk hedefinin Kevin Trapp olduğu öğrenildi. Bundesliga'da Frankfurt formasını giyen Alman kalecinin bonservisi PSG'de bulunuyor.


​HEMEN DÜĞMEYE BASILACAK
Yönetim eğer iki yıl daha sözleşmesi bulunan Muslera ile yolları ayırabilirse, Trapp'ın transferi için düğmeye basılacak. 28 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin PSG ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.


2015'TE PSG'YE TRANSFER OLDU
2015 yılında 9.5 milyon Euro karşılığında Frankfurt'tan PSG'ye transfer olan Trapp sezon başında eski takımına kiralık olarak döndü. Alman kaleci bu sezon 29 resmi maçta oynadı ve 37 gol yedi.


TRAPP KİMDİR?


YAŞI: 28

MEVKİ: KALECİ

ÜLKESİ: ALMANYA

OYNADIĞI TAKIMLAR
E.Frankfurt (Almanya) PSG (Fransa) K'slautern (Almanya)


ERTAÇ HABER BEKLİYOR
İsmail Çipe'nin beklenen çıkışı yapamaması nedeniyle yedek kaleci arayışlarını da sürdüren Galatasaray, Malatyalı Ertaç Özbir'le ilgileniyor. Genç kaleci, Sarı-Kırmızılılar'dan haber bekliyor.