Galatasaray Sivasspor'dan Douglas ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de zirvenin en yakın takipçisi olan Galatasaray şimdiden transfer bombasını patlattı. Galatasaray'ın, Sivasspor'da forma giyen Douglas ile anlaştığı ve sezon sonunda imzayı attıracağı iddia edildi. İşte Galatasaray ile Douglas arasındaki flörtün detayları.

Giriş Tarihi 02 Mart 2019, 12:21 Güncelleme 02 Mart 2019, 12:26
Galatasaray Sivasspor’dan Douglas ile anlaştı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de lider Başakşehir'i takibini sürdüren Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Linnes ile henüz sözleşmeyi uzatmayan Sarı Kırmızılı ekipte Mariano'nun da takımdan ayrılması bekleniyor.

İLK HEDEF CEPTE

Fanatik'in haberine göre Sağ bekteki ilk hedefini Douglas olarak belirleyen Galatasaray yönetimi transferi bitirdi. Barcelona'nın Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu sezon sonu Galatasaray'a imza atacak.

GALATASARAY İŞİ ERKEN BİTİRDİ

FIFA'daki kurala göre bir kulüp, transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesinin sona ermesine 6 ay kala, onun formasını giydiği takımdan izin almadan direkt görüşme yapabilir.

Anlaşmanın sağlanması halinde de, istediği oyuncuya sezon sonu bitmeden imza attırabilir. Elini çabuk tutan Sarı Kırmızılı yönetim, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Brezilyalı sağ bek ile sezon sonundan itibaren sözleşme imzalayacak.