Fenerbahçe - Zenit maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi

Fenerbahçe Zenit maçı için heyecan dorukta! UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur maçları heyecanı başlıyor. Sarı lacivertli temsilcimiz kendi sahasında oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Ersun Yanal yönetiminde ilk Avrupa maçına çıkacak Fenerbahçe Zenit'i yenebilecek mi merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 13:28 Güncelleme 11 Şubat 2019, 13:28
Fenerbahçe - Zenit maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe ilk maçta Zenit ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertli temsilcimiz ilk maçta rakibine üstünlük sağlayarak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Rusya Ligi'nde lider olan Zenit ise deplasmandan eli boş dönmek istemiyor. Maçın heyecan dozajının yüksek olması taraftarı da "Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yöneltiyor.

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Zenit maçı 12 Şubat Salı akşamı saat 20.55'te Şükrü Saraçoğlu stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 kanalının yayınlaması bekleniyor.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ KADROSU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi.
Kurallar gereği kadroya üç futbol eklenebiliyor. Bu nedenle Soldado, Mehmet Ekici ve Serdar Aziz kadroda yer almadı.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU ŞÖYLE;

Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.

ZENİT'İN AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: Andrey Lunev, Yuri Lodygin, Mikhail Kerzhakov
Defanslar: Emanuel Mammana, Miha Mevlja, Branislav Ivanovic, Luís Neto, Ilya Skrobotov, Elmir Nabiullin, Evgeni Chernov, Igor Smolnikov, Denis Terentjev, Aleksandr Anyukov, Leandro Paredes, Matías Kranevitter, Hernani
Orta sahalar: Daler Kuzyaev, Claudio Marchisio, Magomed Ozdoev, Christian Noboa, Oleg Shatov, Yuri Zhirkov, Aleksandr Erokhin, Robert Mak,

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Zenit maçında Volkan, Skrtel, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Moses, Ayew, Slimani 11'yle sahaya çıkması bekleniyor.

SKRTEL VE NETO ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki eşleşmede Martin Skrtel ve Luis Neto eski takımlarına karşı mücadele verecek.

FENERBAHÇE YİNE RUS TAKIMLARIYLA EŞLEŞTİ

Fenerbahçe, son 32 turunda üst üste 3. kez Rus takımlarıyla eşleşti.
Sarı-lacivertliler, 2015-2016'da Lokomotiv Moskova, 2016-2017'de de Krasnodar'la eşleşmişti. Fenerbahçe, Zenit'le eşleşerek bir kez daha son 32 turunda Rus takımlarıyla karşılaşacak.
Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova'yı elemiş, Krasnodar'a elenmişti.

ZENIT, TÜRK TAKIMLARIYLA BİR KEZ OYNADI

Zenit, tarihinde daha önce sadece bir kez Türk takımlarıyla maç yaptı.
UEFA Kupası adı altında oynanan 2005-2006 sezonunda Zenit, grup aşamasında Beşiktaş'la eşleşti. İstanbul'da 1 Aralık 2005'te oynanan maç 1-1 berabere sona ermişti.
Zenit, 13 yılı aşkın bir süre sonra ikinci kez bir Türk takımına karşı sahaya çıkacak.

RUS TAKIMLARIYLA 5. KEZ EŞLEŞTİ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla 5. kez eşleşti.
Rus takımlarıyla bugüne dek 8 kez karşı karşıya gelen sarı-lacivertli takım, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rus takımlarına 11 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 8 gole engel olamadı.
Fenerbahçe, CSKA Moskova, Spartak Moskova, Lokomotiv Moskova ve Krasnodar'dan sonra bir diğer Rus ekibi Zenit'le de karşılaşacak.