Fenerbahçe'de değişim rüzgarları esiyor! Kayserispor maçında yeniler sahada olacak

Tecrübeli hoca Moses, Serdar Aziz ve Tolgay’ı Kayseri’de ilk 11’de oynatacak. Empoli'den alınan Miha Zajc'ın ise maça kulübede başlaması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2019 Güncelleme 07 Şubat 2019, 07:59
Fenerbahçe’de değişim rüzgarları esiyor! Kayserispor maçında yeniler sahada olacak

İÇİNDEKİLER



F.Bahçe'de
değişim rüzgarları esiyor. Ara transferde 5 futbolcuyu renklerine bağlayan ve Benzia'yı kadro dışı bırakan Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Kayserispor önünde sahaya süreceği ilk 11 şekillenmeye başladı. Tecrübeli hocanın bu maçta Moses, Serdar Aziz ve Tolgay'ı ilk 11'de oynatması bekleniyor.



​İLK 11'DEKİ YERLERİ GARANTİ
Göztepe maçında yeni transferlerden Moses ve Tolgay oyuna sonradan girerken Serdar Aziz de kulübede beklemişti. Bu futbolcuların Kayseri'de ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.



ZAJC MAÇA YEDEK BAŞLAYACAK
Kanarya'nın devre arasında Empoli'den transfer ettiği Miha Zajc ise Kayseri'de büyük bir ihtimalle maça kulübede başlayacak. Yanal sağ kanatta ise Isla ve Dirar ikilisini bozmayı düşünmüyor.



SKRTEL TAKIMA GERİ DÖNÜYOR
Yeni transfer Sadık'ın sakatlanması nedeniyle stoperde cezası biten Skrtel yer alacak. Cezası biten Hasan Ali sol bekte görev yapacak. Mehmet Ekici ise yine 10 numara pozisyonunda oynayacak.