Fatih Terim'in hedefin Avrupa Ligi var! 4 isimden 2'sini istiyor

Galatasaray'da forvet sorununun nasıl çözüleceği merak edilirken, Fatih Terim'in hedefinde forvet sorununun çözümü sonrası Avrupa Ligi var.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 10:30 Güncelleme 28 Ocak 2019, 10:38
Fatih Terim’in hedefin Avrupa Ligi var! 4 isimden 2’sini istiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da forvet krizi bir türlü çözülemeyen Galatasaray'da, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim, forvete yapılacak iki takviye ile takımı 29 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Ligi finaline taşımak istiyor.

Hürriyet'in haberine göre, ara transfer döneminin bitimine artık saatler kalsa da G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, iyi haberlerin gelmesini bekliyor.

Tecrübeli teknik adam, Alan Carvalho dışında bir de fizik gücü yüksek '9 numara' modelinde bir de pivot forvet oyuncu alınmasını istedi.

Bunun nedeniyse kulübe 7 şampiyonluk, 1 UEFA Avrupa Ligi başta olmak üzere 17 kupa kazandıran Terim'in sarı kırmızılılarla Avrupa Ligi'ni bir kez daha kazanmak istemesi. Fatih Terim'in golcü eksikliğinin çözülmesi ile önce Benfica engelini geçip Avrupa Ligi'nde finale yürüyebileceklerine inandığı öğrenildi. Alan dışında Terim'in listesinde şu isimler var:

Benjamin Teteh (S.Prag)

Mbaye Diagne (Kasımpaşa)

Divock Origi (Liverpool)

Bu isimlerden Terim özellikle, ileride transferinden gelir elde etme ihtimali bulunan 23 yaşındaki Belçikalı Origi'yi istiyor.

ALAN TRANSFER İÇİN BASTIRIYOR

Alan Carvalho'nun ise Galatasaray'a transferi için Çin kulübüne artık baskısını iyice arttırdığı ve bu konuda ısrarcı davrandığı belirtildi. Alan Carvalho'nun sürekli olarak vatandaşı olan kaleci antrenörü Taffarel ile sürekli görüşüp bilgi aldığı öğrenildi.