Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Süper Lig 19. hafta

Başakşehir ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Süper Lig'in 19. hafta kapanış maçında mücadele edecek olan iki takımda galibiyet için kıyasıya mücadele edecek. 19. haftaya 38 puanla lider konumda giren Başakşehir, bu maçı kazanarak rakipleri arasındaki puan farkını açmak istiyor. Peki, Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 12:24 Güncelleme 28 Ocak 2019, 12:24
Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Süper Lig 19. hafta

İÇİNDEKİLER

Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman? Kasımpaşa ile Başakşehir bu maç ile birlikte ligde 18. kez karşılaşacak. Geride kalan 17 maçta Kasımpaşa, 5 galibiyet alırken, Başakşehir ise 10 kez 3 puanı kazanan taraf oldu. 2 maç da beraberlikle noktalandı. Peki, Başakşehir - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanacak maç bugün saat 20.00'de başlayacak. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Ligin ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kasımpaşa, 2-1'lik skorla kazanmıştı.

BAŞAKŞEHİR'DE HEDEF KASIMPAŞA

Süper Lig'de daha önce 17 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Başakşehir 10 kez mutlu sona ulaşırken Kasımpaşa ise 5 galibiyet elde etti. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa Süper Lig'in son 5 karşılaşmasında sadece 1 kez kazanabildi ve 3 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı. Ziraat Kupası son 16 Turu'nda Aytemiz Alanyaspor'u eleyerek kupada çeyrek finale çıkıp moral bulan Kasımpaşa, ligin ilk yarısında oynanan mücadelede 2-1 mağlup ettiği rakibini deplasmanda da yenmek istiyor.

Süper Lig'in lideri Başakşehir ise Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra çıktığı son 16 lig mücadelesinden 10 galibiyetle ayrılırken 5 de beraberlik yaşadı.

KASIMPAŞA'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Ev sahibi Medipol Başakşehir'de sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Süper Lig'in 2'nci yarısına Çaykur Rizespor yenilgisiyle başlayan Kasımpaşa'da eksik oyuncuların fazla olması teknik ekibi düşündürüyor. Ligin 20 golle gol krallığı yarışında en tepede yer alan Mbaye Diagne, takım kaptanı Veysel Sarı ve kupada kırmızı kart gören Josue Sa, Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Ayrıca lacivert beyazlılarda sakatlığı devam eden Abdul Rahman Khalili'de bu maçta görev alamayacak.