Moses Fener’de Johansen sırada

Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak istediği Victor Moses’da tüm pürüzleri çözdü. Nijeryalı yıldız bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak. Fulham’ın 8 numarası Stefan Johansen ile de büyük oranda anlaşma sağlandı. Norveçli’de sorun çıkarsa rota Chelsea’li Drinkwater’a dönecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2019 Güncelleme 24 Ocak 2019, 07:58
Moses Fener’de Johansen sırada

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe bombaları patlatıyor... Londra'ya üs kuran Sarı-Lacivertliler iki yıldızı kadrosuna katıyor. Uzun süredir temas halinde olduğu Chelsea'li Victor Moses için dün yeni bir görüşme yapan Fenerbahçe tüm pürüzleri çözdü. İmzaların atılması an meselesi.



MALATYA ÖNÜNDE SAHADA!
Nijeryalı kanat oyuncusunun transferi bugün açıklanacak. Moses 1.5 yıllık kiralık sözleşmeyi imzalayacak. Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde de Yeni Malatyaspor önünde forma giyecek.



ÇOK UFAK PÜRÜZLER KALDI
F.Bahçe ikinci bombayı ise Stefan Johansen ile patlatıyor... Sarı-Lacivertliler, Fulham formasını giyen Norveçli 8 numara ile anlaştı. İngiliz kulübüyle ufak pürüzler de çözülürse resmi imzalar atılacak.



MENAJERİYLE TEMAS SAĞLANDI
Yönetim her ihtimale karşın B planını da hazırladı... Eğer Moses'ta sorun çıkarsa rota Chelsea'da oynayan Danny Drinkwater'a dönecek. İngiliz futbolcunun menajeriyle de görüşme gerçekleşti.