CHP'de İslam düşmanlığı bitmiyor! CHP'li İbrahim Sözen futbolcu Benzia'nın namaz kıyafetini hedef aldı

CHP'de skandallar bitmiyor. CHP kafası İslam'a olan nefretini sergilemekten vazgeçmiyor. CHP bu kez Fenerbahçe'nin Müslüman futbolcusu Yassine Benzia'yı hedef aldı. CHP'li Nurettin Sözen'in CHP üyesi olan yeğeni İbrahim Sözen, Cuma namazı kılmak için kıyafetlerini giyen Müslüman futbolcu Yassine Benzia'yı 'radikal dinci' ilan etti.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 07 Ocak 2019, 15:26
CHP’de İslam düşmanlığı bitmiyor! CHP’li İbrahim Sözen futbolcu Benzia’nın namaz kıyafetini hedef aldı

İÇİNDEKİLER

CHP'de skandallar bitmiyor. Her fırsatta İslam düşmanlıklarını gözler önüne seren CHP zihniyeti bu kez de dbir futbolcuyu hedef aldı. CHP'li Nurettin Sözen'in CHP üyesi olan yeğeni İbrahim Sözen, Cuma namazı kılmak için kıyafetlerini giyen Müslüman futbolcu Yassine Benzia'yı 'radikal dinci' ilan etti.

17/25 Aralık darbesinde Fetö destekçisi, 15 Temmuz'da darbe şakşakçısı olan Sözen, şimdi de İslam nefretini dışa vurdu.

CHP'DE SKANDALLAR BİTMİYOR
CHP üyesi İbrahim Sözen, resmi Twitter hesabından Fenerbahçe camiasına bir mesaj iletti. Sözen'in mesajı ise tam bir skandal. CHP'li Sözen, Müslüman bir futbolcuyu kıyafetinden dolayı hedef aldı.

HER YERLERİNDEN NEFRET AKIYOR
Toplumu kin ve nefrete, ayrımcılığa sürüklemeye çalışan İbrahim Sözen, Cuma namazına gitmek için giyinen Benzia'yı 'radikal dinci' olarak kamuoyunun önüne atmya çalıştı.

Sözen yaptığı paylaşımda, "Özel yaşamında ne yaparsa yapsın, ancak profesyonel oyuncu olduğun takımın kampında oranın formasıyla oranın kuralı ile davranacak, radikal dinci giysisi ile Fenerbahçe kampında boy gösteremezsin" ifadelerine yer verdi.

KORKUDAN NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ, TOPA TUTTULAR
Twitter'dan yaptığı paylaşım sonrası gündeme bomba gibi düşen CHP'li İbrahim Sözen, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ayrımcılık yaptığı için mesaj yağmuruna tutulan Sözen, korkudan Twitter hesabını koruma altına aldı.

FETÖ KUMPASLARINA DA DESTEK VERMİŞTİ
İbrahim Sözen 17-25 Aralık sürecinde FETÖ'nün kumpasına da destek vermişti. 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine de "tiyatro" diyen Sözen karanlık gecede terör örgütü FETÖ'nün tarafında saf tutmuştu.