Eren & Serdar’a Terim neşteri

Terim, Sivas maçında ‘midem bulanıyor’ diyerek oynamayan, 7 saat sonra ise Maldivler’e uçan Serdar’ın biletini kesti... Deneyimli hoca ilk yarıda sakatlığını bahane ederek bazı maçlara çıkmayan Eren için de “Satılsın” talimati verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2018 Güncelleme 28 Aralık 2018, 07:58
Eren & Serdar’a Terim neşteri

İÇİNDEKİLER



Galatasaray'da
deprem... Sarı- Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'un biletini kesti. İlk yarının son maçı olan Sivas karşılaşması öncesi 'midem bulanıyor' diyen ve ardından kadrodan çıkarılan Serdar'ın maçtan 7 saat sonra tatil için Maldivler'e gitmesi Terim'i çıldırttı.


MENAJERİ FLORYA'YA ÇAĞRILDI
Serdar'ın Sivas maçının ardından tatile gitmesini takıma ihanet olarak değerlendiren Terim, oyuncunun menajerinin Florya'ya çağrılmasını istedi. Yönetim de menajerinden Serdar'a kulüp bulmasını talep etti.


EREN DERDİYOK'U DA SİLDİ
Terim, ilk yarıda Porto maçı öncesi, raporları temiz olan ancak "Sakatım" diyerek oynamayan Eren'i de devre arasının gelmesiyle sildi. Kamp kadrosuna alınmayan Eren ve Serdar, 2. yarıda G.Saray forması giymeyecek.


MALDİVLER PAYLAŞIMI SONUNU HAZIRLADI
Serdar, Sivas maçında mide rahatsızlığını bahane ederek oynamamıştı. Yıldız ismin eşi ertesi gün Maldivler'den bu pozu paylaşınca Fatih Terim, Serdar'ı kadro dışı bıraktı.