Taraftarlar tarihi fiyaskonun faturasını Ali Koç'a kesti

Koç’un seçim öncesi söylediği söze gönderme yapan taraftarlar, “Evet hayalindeki F.Bahçe’yi anlamamışız” dedi. Taraftarlar, utanç tablosunun mimarı olan Comolli'ye hala destek verdiğ i için de Başkan Koç'a büyük tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2018 Güncelleme 10 Aralık 2018, 07:59
Taraftarlar tarihi fiyaskonun faturasını Ali Koç’a kesti

İÇİNDEKİLER



A
KHİSAR deplasmanında 3-0 kaybederek küme düşme hattına inen Fenerbahçe'de eleştiri okları Başkan Ali Koç'a döndü... Seçim öncesi ve sonrasında büyük destek verdikleri Koç'a ilk defa bu denli tepki gösteren taraftarlar, sosyal meydada sert ifadeler kullandı. Taraftarların gündeminde Koç'un kongre öncesi söylediği "Siz benim hayalimdeki Fenerbahçe'yi anlamadınız" sözü vardı.

BÖYLE GİDERSE DÜŞECEĞİZ!
Bu söz üzerinden Başkan Koç'u eleştiren taraftarlar, "Evet başkanım hayalindeki Fenerbahçe'yi anlamamışız. Böyle giderse kimsenin hayalinde bile göremediğimiz bir şey olacak ve küme düşeceğiz" dediler.


UÇAĞA BİNSİN, HEMEN GİTSİN
Utanç tablosunun baş mimarlarından Comolli'ye hala destek vermesi nedeniyle de Ali Koç'a isyan bayrağı açıldı. Sosyal medyada, "Comolli bu akşam uçağa binsin, ülkesine gitsin" ifadesi kullanıldı.

FUTBOLCULARA DA TEPKİ BÜYÜK
Takımın yıldızları da büyük tepkiden nasibini aldı... Özellikle Slimani, Benzia, Topal, Neustadter ve İsmail'e çok sert eleştiriler yapıldı. Dünkü hezimet sonrası tam anlamıyla taraftarların sabrı kalmadı.


OTOBÜS CEZASI
Soyunma odasına inen Başkan Koç ceza verdi... Comolli, Erwin Koeman ve futbolcular İstanbul'a otobüsle döndü.
Dün gece alınan 3-0'lık ağır Akhisar yenilgisi sonrası ortalık karıştı... Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çok sinirli bir şekilde soyunma odasına inen Başkan Ali Koç tüm takıma ceza kesti. Koç, İstanbul'a dönüşün uçakla değil, otobüsle yapılacağını söyledi.


Bunun üzerine Erwin Koeman, Damien Comolli ve futbolcular normalde havalimanına kadar gidecek olan takım otobüsüyle İstanbul'a döndü. Ayrıca takıma daha önce verilen 1 günlük izin de iptal edildi. Trnava maçının hazırlıklarına bu sabah start verilecek.