Aslan’ın pili bitik!

F.Bahçe ve Rize önünde 2-0’ı koruyamayan Cimbom ligde yediği 18 golün 12’sini ikinci yarılarda kalesinde gördü... Aslan geriye düştüğü sadece 1 maçta 3 puanı alabildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2018 Güncelleme 10 Aralık 2018, 07:59
Aslan’ın pili bitik!

İÇİNDEKİLER

Kötü gidişe Rizespor önünde de 'dur' diyemeyen Galatasaray'da fiziki düşüş devam ediyor... Son 10 maçta 1 kez kazanabilen Sarı-Kırmızılılar'ın büyük kondisyon sıkıntısı sonuçlara direkt olarak yansıyor. Fenerbahçe ve Rizespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen mağlubiyetten kılpayı kurtulan Galatasaray, Konyaspor maçında da 1-0'ı koruyamamıştı.

60'TAN SONRA DAĞILIYOR!
Cimbom fiziki sıkıntılar nedeniyle maçların ikinci yarılarında adeta duruyor... Sarı- Kırmızılılar bu sezon ligde yediği 18 golün 12'si karşılaşmaların ikinci yarılarında kalesinde gördü.

MAÇLARI ÇEVİREMİYOR
Galatasaray ayrıca skor olarak geriye düştüğü maçlarda da büyük sıkıntı yaşıyor. Ligde bu sezon 6 maçta yenik duruma düşen Cimbom 4 kez yenilirken, sadece 1 galibiyet alabildi.

OZAN DIŞINDA HERKESE BÜYÜK BÜYÜK TEPKİ VAR
Rizespor önünde alınan beraberlik taraftarları isyan noktasına getirdi... Sosyal medyada, Ozan Kabak dışında tüm futbolculara büyük tepki gösterildi. Eleştirilerin odak noktasında ise Selçuk, Ahmet Çalık, Onyekuru, Ömer Bayram ve Eren Derdiyok var. Taraftarlar ilk kez Fatih Terim'e yönelik de eleştiri yapmaya başladı.