Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe hakkında sert sözler

Spor kamuoyunun usta ismi Erman Toroğlu, geçtiğimiz aylarda Ali Koç tarafından ortaya atılan Fenerbahçe teknik heyeti tarafından futbol takımı verilerinin dışarıya sızdırıldığı iddialarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2018, 07:26
Erman Toroğlu’ndan Fenerbahçe hakkında sert sözler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kulübü, 5 Ekim 2018 tarihinde aldığı kararla yardımcı antrenörler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'yla yollarını ayırmıştı. Kulüp başkanı Ali Koç, konuyla ilgili kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Aykut Kocaman döneminde de yardımcı antrenörlük görevi yapan isimlerin, kulüp bilgilerini dışarı sızdırdığını belirtmişti.

Koç, konuyla ilgili 10 Ekim tarihinde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bu arkadaşlar bilgisayarında 28 Haziran'dan itibaren idman programları, performans verileri, idmanlarla ilgili tüm görüntüler, maç istatistikleri ve raporlarını dışarıya sızdırıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından söz konusu iddiaları yalanladı ve, "Kesinlikle ne hainlik var ne bir şey. Yanlış bir durum. Uzun zamandır o insanlarla çalışıyorum. İş sadakatlerini de iş ahlaklarını da, çalışma prensiplerine de her türlü kefilim. Hiçbir zaman tersini düşünmedim." dedi.

Sabah gazetesinin usta yazarı Erman Toroğlu, konuyla ilgili A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu adlı programda açıklamalarda bulundu ve şu ifadelerini kullandı:

"Aykut Kocaman'ın verileri dışarı verdiği iddiası var ya... Bu Fenerbahçe'nin verilerini versen ne olur vermesen ne olur? Bu takıma bak ya! Bu takımın verisi yok, versen ne olur. Bunun nesini vereceksin? Boş kağıt versen daha iyi. Bu takımda veriyi yazmaya kalksan veriyi bulamazsın. Hiçbir şey yok. Fenerbahçe'nin verisi boş."