Fenerbahçe taraftarı Koray Şener derbide hayatını kaybetti

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini seyretmek için geldiği statta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden sarı-lacivertli taraftar Koray Şener için taraftarlar hastaneye akın etti

Giriş Tarihi 02 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 03 Kasım 2018, 02:22
Fenerbahçe taraftarı Koray Şener derbide hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi genç bir Fenerbahçe taraftarı hayatını kaybetti. Tribünde fenalaşarak hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Koray Şener'in kalp krizi geçirdiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Deplasman tribününde arkadaşlarından gelen üzücü haberi alan Fenerbahçe taraftarları Türk Telekom Stadı'ndan ayrıldı. Galatasaray maçını izleyen çok az bir Fenerbahçe taraftarı tribünde kaldı.


TAZİYE MESAJI YAYINLADILAR
Derbide yaşanan üzücü olayın ardından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.



Fenerbahçemizin, Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı maç için stada gelen bir taraftarımızın, kalp krizi geçirerek vefat ettiğini eşsiz bir üzüntü ile öğrendik.

Taraftarımıza Allah'tan rahmet; değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.



Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek üzere stada giderken bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz.



Maç öncesinde bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Camia olarak, Fenerbahçe camiasına ve yaşamını yitiren taraftarın ailesine başsağlığı dileriz.


KORAY ŞENERİ'İN TWİTTER PAYLAŞIMLARI
Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımında Orhan Veli'nin sözlerine yer vererek, ''#OrhanVeli tüm hayatımızı şu kısacık dizeyle anlatmıştı zaten.'' demişti.



KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÇIKLAMA

Kocaeli Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

Üniversitemizin kıymetli öğrencisi Koray Şener'in Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi öncesinde kalp krizi geçirerek vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Öğrencimize Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE KAFİLESİ, TAZİYE İÇİN HASTANEYE GİTTİ
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini seyretmek için geldiği statta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden sarı-lacivertli taraftar Koray Şener için, taraftarların ardından derbinin bitmesiyle birlikte futbolcular ve yöneticiler hastaneye gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'nden gelen Koray Şener tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yarının bitmesiyle birlikte stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmişti.

Derbinin bitiş düdüğünün ardından yöneticiler ve futbolcular da hastaneye giderek Koray Şener'in yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Öte yandan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Koray kardeşimizi tribünde kaybettik. Haber geldi, iki yöneticimiz de gitti. Bütün müdahalelere rağmen kaybetmişiz, onun üzüntüsü içindeyiz. Sportif anlamda diyecek pek bir şey yok. Bununla birlikte protokol tribünde olmak üzere Sayın Mustafa Cengiz başkan dahil Galatasaray yöneticilerine teşekkür ederiz. İyi ağırlandık ama üzüntümüz çok büyük. Renktaşımızı, kardeşimizi kaybettik" ifadelerini kullandı.