Mesut Özil performansıyla dünyayı kendisine hayran bıraktı

Arsenal’in yıldızı Mesut Özil, golü attı. Dünyayı kendisine hayran bıraktı. İstifasıyla adeta dibe batan Alman Milli Takımı ise yeniden ona yanaştı. Alman futbolseverler “Mesut geri dönsün” kampanyası başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2018 Güncelleme 24 Ekim 2018, 02:37
Mesut Özil performansıyla dünyayı kendisine hayran bıraktı

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'de 9. haftanın kapanış karşılaşmasında Arsenal, Leicester City'yi 3-1 mağlup ederken maçın yıldızı tartışmasız Mesut oldu. 30 yaşındaki yıldız ilk olarak, 45. dakikada sol ayağıyla yaptığı şık vuruşla takımına beraberliği getirdi. Maçın 63. dakikasında Mesut'un başlattığı hücumda Aubameyang takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra ise Arsenal organize hücumla rakip ceza sahasına girerken; Aubameyang, Mesut'un şık asistiyle skoru tayin eden golü attı ve karşılaşma Arsenal'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE
Mesut Özil karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistle tamamlarken, sezonun en etkileyici performansına imza attı ve 80. dakikada alkışlar eşliğinde oyundan alındı. Mesut'un bu performansı ise Almanlar'ı iştahlandırdı. Üst üste çok kötü sonuçlar alan Alman Milli Takımı'nın kurtuluşunu Mesut'ta gören Alman futbolseverler "Özil geri dönsün" kampanyası başlattı. Mesut'u ırkçı bir şekilde medyanın önüne atan Futbol Federasyonu'nun da bu duruma sıcak baktığı iddia edildi.

ELHAMDÜLİLLAH
1-0 geriye düştükleri Leicester City mücadelesinde harika oyunuyla takımını galibiyete taşıyan Mesut, maç sonrası şükür mesajı paylaştı. Mesut'un, sosyal medya hesaplarında secde halindeki fotoğrafıyla birlikte "Elhamdülillah" ifadesini paylaşması büyük beğeni topladı.



Amine Gülşe ise Mesut'un performansını Instagram hesabında "Seninle gurur duyuyorum" diyerek kutladı.



DİREKT MÜDAHALE

Mesut Özil'in Türkiye güzeli nişanlısı Amine Gülşe, futbolcuyu kıskanmaya devam ediyor. Gülşe, bir süredir ünlü futbolcunun sosyal medya hesaplarına el atıp, sevgilisinin takip ettiği güzelleri tek tek sildirmişti. Tescilli güzel şimdi de Özil'in 18 milyon takipçili Instagram hesabının direkt mesaj kısmına el attı. Özil'e gelen mesajları okuyup engelleyen Gülşe, bununla başa çıkamayınca direkt mesaj isteklerini tamamen kapattı.