Fenerbahçe'de köstebek avı

Takım içindeki yaşananların ve özel bilgilerin yanlış ya da doğru da olsa farklı şekilde yönetime iletilmesi Fenerbahçeli futbolcuları huzursuz etti. Sarı-Lacivertli futbolcular, "Bugün onlara yarın bize. Birbirimizle konuşamaz olduk" deyip Samandıra'daki köstebeği aramaya başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2018 Güncelleme 14 Ekim 2018, 02:02
Fenerbahçe’de köstebek avı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'nın kulüpten gönderilmesi, Volkan, Aatif ve Dirar'ın da kadro dışı bırakılması Samandıra'da huzursuzluk yarattı. Takımdan ayrılanların "Başkan yanlış bilgilendirilmiş" demeleri gözleri Samandıra'ya çevirdi...

DAHA DİKKATLİ OLUYORLAR!
Takım içindeki bilgilerin yanlış ya da doğru da olsa yönetime farklı şekilde aktarılmasından rahatsız olan futbolcular birbirleriyle bile dikkatli konuşuyorlar. Bazı futbolcular doğru bilgilerin bile abartıldığı görüşünde.

BU DURUM NORMALLEŞMELİ
Fenerbahçeli futbolcuların, "Bugün onlara yarın bize. Birbirimizle bile sesli koruşamaz olduk" diyerek dert yandıkları ifade edildi. Samandıra'da köstebek avına çıkan futbolcular durumun normalleşmesini istiyor.

COCU İLE BİR SIKINTI YOK...
Kendileri hakkında çıkan gruplaşma haberleri sonrasında da futbolcuların daha dikkatli davrandıkları da gelen haberler arasında. Ancak futbolcular Cocu ile olan iletişimde bir sıkıntı yaşamıyorlar.




KARİYERİNİN EN ZOR ANLARI
Hollanda'da PSV ile başarıdan başarıya koşan 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan Phillip Cocu, teknik direktörlük kariyerinin en zor zamanlarını yaşıyor. Sistemi hala tam anlamıyla oturtamayan Cocu, yaşanan gelişmelerin ardından izinleri kaldırarak takımı ile daha fazla vakit geçirmeyi hedefliyor.

COCU REKABET İSTİYOR
Ozan'dan sonra Volkan, Dirar ve Aatıf'ın kadro dışı kalması, Kameni'nin yabancı kontenjanına takılması, bazı futbolcuların da formsuz olması Phillip Cocu'yu sıkıntıya soktu. Takım içinde rekabet olmasını isteyen Hollandalı teknik adam, en çok da muhtemel sakatlıklardan çekiniyor. Milli arada futbolculara kondisyon yükleyen Hollandalı teknik adam, birkaç maçlık seri galibeyetle takımı buhrandan çıkartmayı hedefliyor.