Son dakika: Porto - Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu belli oldu! Porto Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray taraftarı Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağını merakla bekliyordu. Son dakika haberine göre Porto-Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. Porto-Galatasaray maçı Bein Sports'tan naklen yayınlanacak. Lokomotiv Moskova maçıyla Şampiyonlar Ligi'ne güzel bir başlangıç yapan Galatasaray Porto'yu da yenerek iddiasını sürdürmek istiyor. İşte Porto-Galasaray maçıyla ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2018, 19:53
Son dakika: Porto - Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu belli oldu! Porto Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

İÇİNDEKİLER



Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Portekiz temsilcisi Porto ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Devler Ligi'ne Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek güzel bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk maçında Schalke 04 deplasmanında 1 puan alan Porto'yu yenerek gruplarda 2'de 2 yapmanın peşinde. Ancak sarı-kırmızılı ekipte sakat futbolcuların çokluğu Fatih Terim'i kara kara düşündürüyor...


PORTO - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
3 Ekim Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak mücadelenin yayıncısı belli oldu. Bein Sports bu hafta içinde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacağını açıkladı.

beIN SPORTS: "Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci hafta müsabakaları ile birlikte sarı kırmızılı temsilcimizin heyecan dolu Porto maçını ek bir ücret ödemeden izleyebilecek."

beIN Sports'dan yapılan açıklama şu şekilde:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler halen devam ediyor UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bu hafta da beIN SPORTS'ta

FC Porto ile temsilcimiz Galatasaray arasında yarın gece saat 22.00'de oynanacak karşılaşma dahil olmak üzere, Devler Ligi'nin ikinci haftasındaki 16 müsabaka, beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci hafta müsabakaları ile birlikte sarı kırmızılı temsilcimizin heyecan dolu Porto maçını ek bir ücret ödemeden izleyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak 8 karşılamayla başlayacak ikinci hafta heyecanı, sarı kırmızılı temsilcimizin Çarşamba akşamı saat 22.00'de Portekiz temsilcisi Porto ile oynayacağı müsabaka ve aynı gece oynanacak diğer 7 karşılaşmayla birlikte devam edecek.

Karşılaşmaları, Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri izleyebilecekler. Sporun Yıldızı paketi bulunmayan Digiturk üyeleri ise Sporun Yıldızı paketine üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek.

Konuya ilişkin resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine sunarız.



GALATASARAY'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor.



TERİM'DEN MECBURİ ROTASYON

Erzurumspor maçında olduğu gibi Feghouli'nin 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca cezası nedeniyle Süper Lig'de forma giyemeyen Belhanda Porto maçında sahaya 11'de çıkacak. Onyekuru ya da Sinan Gümüş'ün forvette oynaması bekleniyor. Ayrıca Nagatomo ve Linnes Serdar ve Maicon ile birlikte savunmada görev yapacak.



Galatasaray muhtemel 11:
Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Donk, Gary Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Onyekuru



PORTO'DA ABOUBAKAR YOK

Porto'nu ligde oynadığı Tondela maçında sakatlanan ve ameliyat olan Aboubakar ilk devreyi kapattı. Golcü futbolcu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.