Luka Modric'in çobanlık yaptığı görüntüler çok konuşuldu

Onun hayat hikayesi film senaryosu olacak cinsten. Dünyaca ünlü futbolcunun savaş dolu bir ülkede kayalıklarda keçi otlatırken başlayan hikayesi herkesin ilgi odağında. Öyle ki, eski evi yaşadığı yerler ziyaretçi akınına uğruyor.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2018, 15:42
Luka Modric’in çobanlık yaptığı görüntüler çok konuşuldu

İÇİNDEKİLER

Fotoğraftaki bu küçük çocuğu tanıdınız mı? Şimdilerde dünyanın tanıdığı yıldızların biri.

Bu da o yıldızın çocukluğunda yaşadığı ev. Yükselişi ise herkesi örnek olacak cinsten.

Bu isim Hırvat yıldız Luka Modric'ten başkası değil. UEFA tarafından yılın futbolcusu seçilen Luka Modric'in öyküsü film senaryosu gibi.

Luka Modric, Hırvatistan'da bir köy evinde doğdu ve büyüdü. Yugoslavya iç savaşı sırasında yıkılan harabe durumundaki ev bugünlerde ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçiler dünyanın en iyisinin yetiştiği yeri görmek için geliyor.

Modric çocukluğunu geçirdiği bu evde, evin civarındaki keçileri otlatıyormuş. 5 yıl boyunca çobanlık yapmış. Luka Modric'in bu görüntüleri Pavle Balenovic, ismindeki sinemacı tarafından bölgedeki dağlarda kurtlarla ilgili bir belgesel hazırlandığı sırada, Modric 5 yaşındayken çekilmiş.

1990'ların başında Yugoslavya'daki savaş sırasında evleri yıkılan Zadar'a göç etmek zorunda kalan Modric ve ailesinin, hem savaş hem yoksulluk dolu geçmişleri oldukça ilgi çekiyor.