Kayıp Fırtına

Trabzon, Burak’ın bir gol atıp, bir penaltı kaçırdığı maçta Göztepe’ye Yasin’in 2 golüyle yenildi. VAR 90+5’te Trabzon’un golünü iptal etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2018 Güncelleme 23 Eylül 2018, 01:48
Kayıp Fırtına

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Göztepe'ye 2-1 yenildi. Geçen hafta Alanya'ya yenilen Fırtına böylelikle üst üste 2. mağlubiyetini aldı. İzmir ekibinde 9. dakikada Yasin arka direkte, meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-0. 28'de bir kez daha sahneye çıkan Yasin, kaleci Onur'un hatasında skoru 2-0'a getirdi.

VAR'DAN GOL KARARI ÇIKTI
43. dakikada Trabzon'un kazandığı penaltı vuruşunda Burak Yılmaz, Beto'yu geçemedi. 66'da Burak topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırsa da VAR incelemesi sonucu gol kararı çıktı.

BURAK YILMAZ DİREĞE TAKILDI
Fırtına'da Burak Yılmaz'ın 90+3'te çektiği şut direkten döndü. 90+5'te ise Rodallega'nın attığı gol, pozisyon öncesi Burak'ın topu elle indiriğidi gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. Maç 2-1 Göztepe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

TRABZONSPOR YİNE BETO'YA TAKILDI
Geçen sezon Trabzonspor'un Göztepe ile oynadığı maçta kalesinde devleşen Beto, dün akşamki maçta da Bordo- Mavililer'e geçit vermedi. Burak'ın 44'te kullandığı penaltıda gole izin vermeyen Portekizli kaleci takımımın galibiyetinde önemli rol oynadı. Beto, Süper Lig'de 8 penaltınan 5'ini kurtardı.




90+5'TE VAR ŞOKU!
Trabzonspor'un Göztepe ile oynadığı maça VAR kararları damga vurdu. 66'da Fırtına'nın golünde yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırsa da VAR, gol kararı verdi. 90+5'te ise Rodallega'nın skoru 2-2'ye getiren golü, pozisyonun öncesinde Burak'ın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. Trabzonlu futbolcular büyük üzüntü yaşadı.