Zeki Çelik ahlaklı

Karakteri ve başarılı peformansı ile dikkat çeken A Milli Takım’ın genç yıldızı Zeki Çelik, “Lille’de mutluyum. PSG veya Lyon’a transferimi düşünmek şu an için erken” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 01:53
Zeki Çelik ahlaklı

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın İsveç'i deplasmanda 3-2 yendiği maçta yıldızlaşan Mehmet Zeki Çelik kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. Başarılı futbolunun yanı sıra saha dışındaki tavırları ile de futbolseverlerin gönlünü fetheden Zeki, "Lille ilk transfer olduğumda bunları beklemiyordum. Fransa Ligi karmasında yer aldım. Benim için güzel bir başlangıç oldu. Her geçen gün daha da iyi olmak istiyorum. Fransa'ya uyum sağladım." dedi.

PSG İÇİN ERKEN
Hedefinin Avrupa'nın önemli takımlarında forma giymek olduğunu belirten 21 yaşındaki sağ bek, "Bundan sonrası için Lyon ve PSG demek henüz erken, bu konu sezon sonunda genel performansıma göre değişebilir" diye konuştu. Zeki Çelik ayrıca A Milli Takım kampında Galatasaraylı Emre Akbaba'nın kendisine Fransa Ligi hakkında önemli bilgiler verdiğini söyledi.

LİLLE'DE KENDİNİ KABUL ETTİRDİ
Zeki Çelik, Fransız ekibi Lille'de 4 kez forma giydi. Maçların hepsinde ilk 11'de sahaya çıkan 21 yaşındaki futbolcu performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.