Ozan&Dirar için Katar zirvesi

Phillip Cocu’nun takımda istemediği Ozan Tufan ve Dirar için Katar ekipleriyle görüşmelere hız verildi... Katar'da transfer bugün bitecek. İki ismin transferi gerçekleşmezse gözler Birleşik Arap Emirlikleri'ne çevrilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 01:52
Ozan&Dirar için Katar zirvesi

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu tarafından U21 takımına gönderilen Ozan Tufan ile kadroda düşünülmeyen Nabil Dirar'ı elden çıkarmak için yönetim, Katar kulüpleri ile temaslarına hız verdi. Ozan'a Katar'dan ciddi teklifler gelirken, Dirar'a da taliplerin olduğu öğrenildi. Ancak Fener acele etmek zorunda.


KATAR'DA TRANSFERİN SON GÜNÜ
Katar'da transfer döneminin bugün bitecek olması nedeniyle F.Bahçe'nin işini zorlaştırıyor. İki futbolcunun Katar'a gitmemesi durumunda ise yeni alternatif transferin 2 Ekim'de biteceği Birleşik Arap Emirlikleri.


MAAŞINIZ AVRUPA'YA ENGEL...
F.Bahçe Sportif Direktörü Comolli'nin Ozan ve Dirar'a "F.Bahçe'de kazandığınız parayı Avrupa'da almazsınız. Katar sizin için iyi bir fırsat" diyerek gitmeleri için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.


MALİYETLERİ 3.9 MİLYON EURO
Ozan, yıllık 1.8 milyon Euro, Dirar ise 2 milyon 100 bin Euro kazanıyor. F.Bahçe, bu iki ismi elden çıkararak 3.9 milyon Euro'luk maaş yüklerinden kurtulmayı ve belirli bir bonservis geliri elde etmeyi planlayor.