İp de yok gerilme de

“Başkanın ben yokken yardımcılarımla toplantı yapması doğal. İstediği zaman gelir. Başkanla aramız iyi. İp de yok gerilme de.” “Sezon sonunda sözleşmem sona eriyor ama takımdan gitme düşüncem yok. Burada istenmediğim yolunda bir hava sezmedim.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 01:07
İp de yok gerilme de

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisi yokken başkanın yardımcılarıyla konuşmasının normal olduğunu söyleyen Güneş, "Başkan buranın sahibi. İstediği zaman gelir. Başkanla aram iyi. İp de yok gerilme de" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü'nün diğer açıklamaları ise şöyle:

TAKIMDA KALMAKTAN YANAYIM
"Sezon sonunda takımla olan sözleşmem sona eriyor ama ayrılma düşüncem yok. Beşiktaş'tan ayrılmam için Beşiktaş'ın bunu istemesi gerekir. Beşiktaş'ta istenmediğim yönünde bir hava sezmedim."

14 YABANCI OYUNCU ÇOK FAZLA
"14 yabancı oyuncunun fazla olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye gelen yabancılar kaliteli olmalı. Belli kriterleri taşımalı. Kadrolarda altyapıdan yetişen oyuncu sayısı artırılmak zorunda."

BİZ VE GENK DAHA ÖNDE
"UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile bizi önde görüyorum. Malmö de sürpriz yapabilir. Genk iyi bir takım. Kendimizi grup lideri olarak çıkarmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz."