Cocu’nun umudu Ayew oldu

Fener’in hocası Cocu, kurmayları ile yaptığı toplantıda, “Ayew tam hazır gelmedi ama açığı kapattı. Her maç bir öncekinden iyi oynadı. Ona daha fazla inisiyatif verelim” dedi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Cocu’nun umudu Ayew oldu
Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçlar herkesin canını sıkarken, ligdeki 4 maçta da ilk 11'de forma giyen Ganalı yıldız Andre Ayew, hocası Phillip Cocu'dan geçen not aldı.

PERFORMANSI HEP ARTTI
Hollandalı teknik adamın kurmayları ile yaptığı toplantıda "Ayew, takıma katıldığında fiziksel olarak tam hazır değildi. Ama iyi çalışarak açığını kapattı. Her maçta ona şans verdik ve o her maç bir öncekinden daha iyi oynadı. İlerleyen süreçte ona daha fazla inisiyatif verip daha fazla katkı beklememiz mümkün" dediği ifade edildi. Ayew son Kayserispor maçında Fenerbahçe kaybetse de 1 gol ve 1 asist ile oynamıştı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.