Marco Fabian imzaya yakın

Yönetim Fabian için E.Frankfurt’a 3.5 milyon Euro önerdi. Alman kulübü ise 4 milyon Euro talep etti. 2 kulüp bir kez daha görüşecek. Beşiktaş'ın bu transferi bitirmesine artık kesin gözüyle bakılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2018 Güncelleme 25 Ağustos 2018, 00:51
Marco Fabian imzaya yakın

İÇİNDEKİLER

Transfer arayışlarına hız veren Beşiktaş Talisca'nın boşluğunu doldurmak için yaptığı görüşmelerde sona geldi. Bir süredir Kagawa için Dortmund'la görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim Alman kulübünün yüksek kiralama bedeli istemesi nedeniyle bu transferi rafa kaldırırken rotayı Marco Fabian'a çevirdi.

SÖZLEŞMESİ GELECEK YIL BİTİYOR
Beşiktaş Alman kulübü E.Frankfurt'la sözleşmesi gelecek sene sona erecek 29 yaşındaki Meksikalı futbolcu için 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli teklifinde bulundu.



GÖRÜŞME SÜRÜYOR
Alman kulübü 4 sezondur takımda oynayan Meksikalı futbolcu için 4 milyon Euro istedi. 2 kulüp arasındaki görüşmelerin tam gaz devam ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

GEÇEN SEZON 9 MAÇ OYNADI
Geçtiğimiz sezon E.Frankfurt'ta sadece 9 resmi karşılaşmada forma giyen Meksikalı futbolcunun Alman takımında bu sezon şans bulmasının zor olduğu ve bu nedenle ayrılmak istediği öğrenildi.