Bunun adı çılgınlık

F.Bahçe taraftarı yeni formalara büyük ilgi gösterdi. Kulüp forma satışında tarihi bir rekor kırdı...Sarı-Lacivertli taraftarların bugün Feyenoord ile oynanacak hazırlık maçında tribünleri doldurması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2018 Güncelleme 21 Temmuz 2018, 01:48
Bunun adı çılgınlık

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe taraftarının renk aşkı bir başka... Sarı-Lacivertli taraftarlar, yıldız bir transfer yapılmamasına rağmen, kombinelerden sonra yeni sezon formalarına da akın etti. Dün satışa sunulan formalardan 27 bin adet satıldı. Fenerbahçe böylelilkle yeni formalardan satışa sunulduğu ilk gün 5 milyon TL gelir elde etti.

FENERİUM'DAN AÇIKLAMA
Fenerıum, "Fenerium olarak satışa çıkarttığımız yeni sezon formalarımızla hem satış adedi hem de ciro bazında tarihi rekorumuzu kırmamızı sağlayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" mesajı yayınladı

FORMA TAMAM SIRA TRİBÜNDE
Forma satışlarında rekor kıran Fenerbahçe taraftarının yeni sezonda oynanacak maçlarda Ülker Stadı'nı doldurması bekleniyor. Kanarya, stadındaki ilk maçında bugün Feyenoord ile karşılaşacak.

VAN PERSİE FENER'E KARŞI!
Hollanda ekibiyle oynanacak hazırlık maçında tribünlerin doldurması bekleniyor. Maç saat 21.00'de başlayacak. F.Bahçe'nin eski yıldızı Van Persie'nin de bugün Feyenoord forması giymesi bekleniyor.