Sırp orta saha Jojic resmen Başakşehir’de (Yurttan ve dünyadan spor haberleri)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2018 Güncelleme 11 Temmuz 2018, 01:23
Sırp orta saha Jojic resmen Başakşehir’de Yurttan ve dünyadan spor haberleri

İÇİNDEKİLER

SIRP ORTA SAHA JOJİC RESMEN BAŞAKŞEHİR'DE



Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir, Almanya'nın Köln takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Milan Jojic'i kadrosuna kattı. Turuncu- Lacivertli ekipten yapılan açıklamada Jojic ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Milan Jojic, 5 kez de Sırbistan Milli Takımı'nın formasını giydi.
SÜPER Lig'in iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir, Almanya'nın Köln takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Milan Jojic'i kadrosuna kattı. Turuncu- Lacivertli ekipten yapılan açıklamada Jojic ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Milan Jojic, 5 kez de Sırbistan
Milli Takımı'nın formasını giydi.

FRANSA'DA 4. ETABIN KAZANANI RENDON



Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun dördüncü etabını, Quick-Step Floors takımından Kolombiyalı Fernando Gaviria Rendon, foto finiş farkıyla 4 saat 25 dakika 1 saniyelik derecesiyle yarışı birinci sırada tamamladı. 23 yaşındaki bisikletçi, ilk etabın ardından turdaki ikinci zaferine ulaştı. Yarışın dördüncü etabını takımlar sıralamasında ise BMC Racing takımı ilk sırada bitirdi.

SCOTTİE WİLBEKİN MACCABİ'YE İMZA ATTI



Euroleague'de mücadele edecek olan İsrail ekibi Maccabi FOX, Darüşşafaka'nın skorer basketbolcusu Scottie Wilbekin'i kadrosuna kattı. Bu yıl Türkiye Milli Takımı adına da görev yapmaya başlayan ABD'li basketbolcu geçen sezon Euro Cup'ta maç başına 19,7 sayı, 4,8 asist, 1,6 top çalma ortalamaları tutturdu.

SON DAKİKA ARAYA BİR KILÇIK GİRİYOR!



Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı yabancı transfer yönteminden çok rahatsız olduğunu söyledi. Başkan Yardımcı, "Son dakikada bir kılçık çıkıyor. Araya ilgili, ilgisiz kişiler giriyor. Bu düzende yabancı transferinde çok dikkatli olmak lazım" dedi. Yeni sezonu da değerlendiren Yardımcı, "Kalıcı olduğumuz, istikrarı yakaladığımız zaman seyirciyi de artıracağımızı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

CEDİ, YAZ LİGİ'NDE FIRTINA GİBİ ESİYOR



Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Cedi Osman, takımının Indiana Pacers ile oynadığı hazırlık maçında 25 sayı atarak sahanın en skorer ismi oldu. Cavaliers'ın Yaz Ligi'nde Pacers93-88 yendiği maça ilk 5'te başlayıp 31 dakika süre alan milli basketbolcu 6 ribaunt ve 6 asist de üretti.