Galatasaray'da transfer listesi şekillendi

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Cimbom'un transfer listesi şekillendi. Sarı - Kırmızılı ekip kiralık isimlere yoğunlaştı.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 27 Haziran 2018, 12:00
Galatasaray’da transfer listesi şekillendi

İÇİNDEKİLER

RAUL DE TOMAS - REAL MADRID

Ekonomik açıdan en güçlü isim Raul de Tomas! Real Madrid'in kadrosunda düşünmediği bir isim. Geçen sezonu Liga 2'de Rayo Vallecano'da geçiren İspanyol golcü, 24 gol ile kral oldu. 23 yaşındaki golcünün kiralanması için Terim'in son kararı bekleniyor.

REZAN ÇORLU (AS ROMA)

Ocak ayında adı geçen Rezan Çorlu da kiralıklar listesinde yer alıyor. Roma forması giyen Türk asıllı Danimarkalı oyuncu Rezan Çorlu o dönem yaptığı açıklamada Galatasaray'ın ilgisini ''Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini duydum. Yazın da böyle bir konu vardı. Beni kiralamak istiyorlar. Geleceğin neler getireceğini göreceğiz'' sözleriyle doğrulamıştı.

PHIL FODEN (MAN. CITY)

Manchester City'nin gelecek planlarında yer alan Phil Foden de Galatasaray'ın gündeminde. Pep Guardiola, genç orta saha oyuncusunun daha fazla forma şansı bulması için kiralanmasına sıcak bakıyor. Foden ile Galatasaray'ın yanı sıra West Ham United da ilgileniyor.

SHINJI KAGAWA (B. DORTMUND)

Sezon bitmeden önce Galatasaray ile anılmaya başlayan Borussia Dortmund'un yıldızı Shinji Kagawa da kiralık alınabilecek isimler arasında yer alıyor.

EMRE MOR (CELTA VIGO)

Celta Vigo'da beklentileri karşılayamayan Emre Mor, uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alıyor. Celta harcadığı yüksek maliyet nedeniyle genç oyuncuyu satmak istemese de, yeniden kendini göstermesi için kiralama yoluna gidebilir.

AHMED MUSA (LEICESTER CITY)

2016 yılında bonservisine yaklaşık 20 milyon euro ödenen Ahmed Musa, Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde. Leicester, geçtiğimiz sezon Ahmed Musa'yı CSKA'ya kiralamıştı. İngiliz ekibinde düzenli forma şansı bulması zor olarak gösterilen Ahmed Musa bu sezonu da kiralık olarak başka bir takımda geçirebilir.

JASON DENAYER (MAN. CITY)

Geçen sezon Fatih Terim'in gelişiyle yüksek bir performans sergileyen Jason Deyaner, yeniden kiralanmak istiyor. Galatasaray, City ile görüşmelerini sürdürürken, Belçikalı oyuncu ile ilgilenen başka takımların da olduğu ortaya çıktı

KURT ZOUMA (CHELSEA)

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Stoke City'de tamamlayan Kurt Zouma, Chelsea'nin yeni teknik direktörünün belli olmasından sonra ayrılabilir. Düzenli forma giymek isteyen Zouma'yı Galatasaray yüksek bonservisi nedeniyle kiralamayı planlıyor.

LAURENT KOSCIELNY (ARSENAL)

Stoper bölgesine de alternatif yaratmak isteyen Fatih Terim, Arsenal'in tecrübeli savunmacısı Laurent Koscielny'i gündemine aldı. İngiliz ekibinin, kiralık formülüne sıcak bakabileceği belirtiliyor.

OUMAR NIASSE (EVERTON)

Everton'da bir türlü aradığını bulamayan ve Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Oumar Niasse de kiralıklar listesinde yer alıyor. Everton, en azından Niasse'yi bir sezon kiralyıp, iyi performans alması halinde satmayı planlıyor.

ADRIEN SILVA (LEICESTER CITY)

Sporx'in haberine göre Leicester'a geçen sezon büyük umutlarla alınan en çok vasatı aşamayan bir performans sergileyip eleştiri oklarını üzerine çeken Adiren Silva da altermatif isimler arasında. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Galatasaray, mavi-beyazlı ekipte şans bulamayan Portekizli ismi kiralama yönetime gidebilir. Leicester da Silva'nın yeniden parlaması için kiralık göndermeye sıcak bakıyor.