Tunuslu futbolculardan iftar taktiği! Maç esnasında oruçlarını bakın nasıl açmışlar

Hazırlık maçları esnasında oruç tutmayı ihmal etmeyen Tunus Milli Takımı, maç sırasında oruçlarını açmak için ilginç bir yöntem buldu.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2018, 10:58
Tunuslu futbolculardan iftar taktiği! Maç esnasında oruçlarını bakın nasıl açmışlar

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası hazırlıkları yapan Tunus'ta oruçlu futbolcuların iftar çözümü spor gündemine damga vurdu. Portekiz ve Türkiye ile hazırlık maçları yapan Tunuslu futbolcular, oruçlarını ilginç bir şekilde açtılar.

Ramazan ayının girmesinden sonra önce Portekiz ardından da Türkiye ile hazırlık maçı yapan TunusMilli Takımı'nın birçok futbolcusu maçlarda da oruçlarını ihmal etmediler.

Ancak iftar saati karşılaşma sırasında denk gelince ilginç bir çözüm buldular. Bu çözüm şöyleydi; Yedek kulübesinden gelen işaretle iftar olduğunu anlayan futbolculardan Tunus kalecisi Mouez Hassen kendisini yere bıraktı.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sağlık görevlilerini yanına isteyen Hassen'in sakatlığı nedeniyle oyun durdu. Çünkü kalecilerin sakatlıkları saha içerinde tedavi ediliyor ve oyun durmak zorunda. Eğer diğer futbolculardan bir tanesi olsaydı bu, saha dışına taşınacak ve maç da devam edecekti.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Oyunun durmasıyla birlikte oruçlu futbolcular saha kenarına geldiler ve kendilerine uzatılan suyla oruçlarını açıp birkaç tane hurma ile de açlıklarını giderdiler. Bu uygulama hem Portekiz hem de Türkiye maçlarında yapıldı.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlginç olan ve sosyal medyada eğlenceli bir şekilde paylaşılan durum ise, iftara kadar hiç gol atamayan Tunus'un, futbolcular oruçlarını açtıktan sonra iki maçta da 2 gol atması oldu.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN