Beşiktaş Dorukhan Toköz ile anlaştı! Dorukhan Toköz kimdir?

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2018, 08:36
Beşiktaş Dorukhan Toköz ile anlaştı! Dorukhan Toköz kimdir?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de iki yıl üst üste şampiyon olduktan sonra bu sezon ligi 4. tamamlayan Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ancak Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon çalışmalarına erken başladı.

NTV Spor'un haberine göre; Kara Kartal, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un 22 yaşındaki milli futbolcusu Dorukhan Toköz ile 3 yıllık anlaşma sağladı ve sözleşme imzaladı. Kara Kartal, Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren Dorukhan için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Eskişehirspor altyapısından yetişen 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon forma giydiği 32 maçta 1 gol kaydederken 9 da asist yaptı. Orta sahanın ortasında forma giyen Dorukhan, aynı zamanda sağ bek ve stoper pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

22 yaşındaki futbolcu daha önce 8 kez U21 Milli Takımı formasını da giymişti.

DORUKHAN TOKÖZ KİMDİR?

Eskişehirspor alt yapısından çıkan 1996 doğumlu Dorukhan Toköz, savunmanın sağında ve önlibero mevkisinde oynayabiliyor. 21 yaşındaki genç yıldız Ümit Milli Takım ile 8 maça çıkarken bu maçlarda gol sevinci yaşayamadı. Eskişehirspor ile sözleşmesi biten oyuncu bu yıl Kırmızı-Siyahlı forma ile çıktığı 32 maçta 1 gol atıp 9 asist yapma başarısı gösterdi.

21 yaşındaki oyuncu sağ ayağını etkili bir biçimde kullanabiliyor.