Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"

Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"-1

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Sabah yazarı Ahmet Çakar, bu karşılaşmayla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"-2

İşte Ahmet Çakar'ın o sözleri...

Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"-3

"TOSİC BUGÜN NASIL OYNADI"
"Beşiktaş'ın bugün hükmen mağlup olması lazım. Ben eğer bulamadıysam, yanlış hatırlamıyorsam, geçen hafta Galatasaray stadında oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında Tosic kırmızı kart gördü, penaltıda. Bugün nasıl oynadı? Oynanmayan maçın cezasını geçiremezsiniz."

Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"-4

"Fenerbahçe-Beşiktaş maçı oynanmadı. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Beşiktaş gelip stada çıkmadı. Oynanmadı. Bir hafta önce lig maçında kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki Kayserispor maçında nasıl oynar."

Ahmet Çakar'dan flaş iddia: "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"-5

"NASIL OYNAYABİLİR"
"Almanya'ya, İngiltere'ye, İtalya'ya bakın. Nasıl oynayabilir? Diyeceksiniz ki 'Kupada cezasını çekti' Oynanmayan maçta ceza çekme kabul edilemez. Böyle bir kural olamaz."