Ahmet Çakar "Yaptığınız iş, iş değildir"

Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u evinde 2-1 mağlup etti. Galatasaray tribünlerinden Trabzonspor aleyhine söylenen sözleri SABAH Spor yazarı Ahmet Çakar, özel bir televizyon kanalında değerlendirdi.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 02 Nisan 2018, 05:03
Ahmet Çakar Yaptığınız iş, iş değildir

İÇİNDEKİLER


Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında Trabozonspor'u 2-1 mağlup ederken, maç boyunca Galatasaray tribünlerinden Trabzonspor takımı aleyhinde söylenen birtakım sözler gündeme oturdu. SABAH Spor'un usta yazarı Ahmet Çakar da özel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında sarı kırmızılı tribünlerden Trabzonspor aleyhine gelen ifadeleri sert sözlerle eleştirdi.

İşte Ahmet Çakar'ın o açıklamaları:

"YAPTIĞINIZ İŞ, İŞ DEĞİLDİR"
"Bu gece, Türkiye'nin Avrupa'ya açılan Galatasaray Spor Kulübü ve taraftarının omurgasızlığına şahit oldum. Ey Galatasaray taraftarı! Yaptığınız iş, iş değildir. "

"DAHA BİRKAÇ YIL ÖNCE..."
"Galatasaray taraftarı, siz omurgasızsınız. Niye omurgasızsınız biliyor musunuz? Daha birkaç yıl önce; aynı statta, aynı Trabzonspor sahaya çıkıyor ve '2010-11 şampiyonu stadımıza hoşgeldin!' babında bir yazı yazıyorsunuz. O zamanda eleştirmik. 'Buna gerek yok.' demiştik.

"Bu gece ise 'Şikeci Trabzonspor' diye bağıran taraftar var. Olcay Şahan da maçtan sonra yayıncı kuruluşa bunu söyledi. Bir defa, Trabzonspor'a şikeci diyen adamın ağzını yırtarım. Trabzonlu değilim, Trabzonspor'la hiçbir alakam da yok. Trabzonspor'la irtibatım, sadece oraya hakemken gittiğim maçlardır. Herhalde 7-8 senedir de gitmiyorum."

"BUNUN ADI EN NAZİK İFADEYLE..."
"Trabzonspor'a 'Şikeci Trabzonspor' diye bağıran Galatasaray taraftarı 4-5 sene önce '2010-11 şampiyonu, stadımıza hoşgeldin!' diyorsa bunun adı en nazik ifadeyle omurgasızlıktır."