Volkan’dan kariyer rekoru!

Daha önce 2008/09’da Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’den 5 gol yeiyn 36 yaşındaki Volkan Demirel, kariyerinde ilk kez kalesinde 6 gol birden gördü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2018 Güncelleme 25 Mart 2018, 01:39
Volkan’dan kariyer rekoru!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de bu sezon istediğini bulamayan Fenerbahçe'de, milli ara dolayısıyla Boluspor ile hazırlık karşılaşması oynandı. Maç sonunda taraftar ve tüm camia skorun şokunu yaşarken, Volkan Demirel'in yediği 6 gol kariyerinde önemli bir detay oldu. Milli arayı boş geçmek istemeyen Fenerbahçe, Boluspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ilk yarısını 3-1 geride kapadığı maçtan 6-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. 90 dakika sonunda 6 gol yiyen Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez kalesinde bu kadar gole engel olamadı. Deneyimli file bekçisinin Burak Asan'ın şutunda 40 metreden topu filede görmesi sonrasında sosyal medyada birçok eleştiri yapıldı. Volkan Demirel daha önce kariyerinde 2008/09 sezonunda Arsenal'dan 5 gol yemişti.

EN FAZLA 5 YEMİŞTİ
Volkan Demirel, 5 gol yediği Arsenal maçı dışında, Antalya, Braga, Manchester United ve Kayserispor'dan da 1'er kez 4'er gol yemişti.