İşte Güneş farkı

Beşiktaş’ta 3. sezonunu geçiren Güneş; Gomez, Babel, Quaresma, Aboubakar, Talisca ve Sosa’ya hayat verdi. Bilic zamanı ilk 11'e giremeyen Cenk de Güneş'le transfer rekoru kırarak Everton'a gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2018 Güncelleme 14 Mart 2018, 02:11
İşte Güneş farkı

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş tarihe geçti... Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren tecrübeli hoca takıma 2 şampiyonluk kazandırırken 3. kez mutlu sona varma şansını son 9 maça taşıdı. Güneş'in 3 döneminde takımda oynayan oyuncuların da kaderi değişti. Futbolculara sihirli dokunuşlar yapan Şenol Güneş hepsini parlatmayı başardı.

​GOMEZ'İ MİLLİ TAKIMA SUNDU
Beşiktaş'a transfer olduğunda gözden düşmüş bir yıldız olan Mario Gomez, Alman Milli Takımı'nın yolunu tuttu. Quaresma da eski kimliğine kavuşarak Portekiz Milli Takımı'na çağrılmayı başardı.

ABOUBAKAR'DA EMEĞİ BÜYÜK
Kiralık oynayan Aboubakar'ın bir gol makinesi olmasında büyük emeği olan Güneş, Benfica'da kimsenin yüzüne bile bakmadığı Talisca'yı en iyi şekilde vitrine koydu. Talisca da milli takımın yolunu tuttu.

CENK TOSUN'U VİTRİNE ÇIKARDI
Sosa'nın Milan'a gitmesinde de Güneş'in payı büyüktü. Babel ve Oğuzhan da Güneş'le hayat buldu. Bilic dönemi ilk 11'de forma giyemeyen Cenk de Güneş'le transfer rekoru kırarak Everton'a gitti.