Mehmet Ekici'ye büyük tepki!

Giriş Tarihi 01 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 01 Mart 2018, 21:33
Mehmet Ekici’ye büyük tepki!

İÇİNDEKİLER


Sakatlığı nedeniyle uzun süredin Fenerbahçe formasından uzak kalan Mehmet Ekici, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

KOCAMAN'A TEPKİ VAR
En son 29 Kasım 2017'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı maçta forma giyen Mehmet Ekici'nin tam 92 gün sonra Beşiktaş maçına ilk 11'de başlaması ise taraftarların tepkisini çekti.


KONDİSYON VURGUSU
Uzun süre sahalardan uzak kalması nedeniyle kondisyon olarak yeterli olmadığını düşünen taraftarlar zorluk derecesi yüksek olan Beşiktaş maçına başlanmasını da şaşkınlıkla karşıladı.


ERMAN TOROĞLU: MEHMET EKİCİ KİM ABİ? YOLDA GÖRSEM TANIMAM
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da konuya dikkat çekerken, sarı-lacivertli oyuncu için "Mehmet Ekici kim abi? Yolda görsem tanımam" ifadelerini kullandı.


İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ BAZI MEHMET EKİCİ YORUMLARI
"Mehmet Ekici bile şu haliyle oynarken Valbuena'nın oynamaması"


"Madem Mehmet Ekici oynayabilecek durumda neden Josef-Ekici yapmıyorsun çok mu zor şu kadroda Topal yerine Valbuena'yı oynatmak"


"Abi cidden Mehmet Ekici kanat oynuyor üzülmemek elde değil"


"Mehmet Ekici oynamaya oynamaya topu unutmuş bomba falan sanıyor herhalde"


"Mehmet Ekici darbeye bağlı sakatlık yaşamamak için casper kostümüyle çıkmış"


"Kondisyonu bu kadar önem veren, yeni transferleri ve sakatlıktan yeni cikmis oyuncuları ikinci yarının sonlarinda oyuna sokan Aykut Kocaman'a her ne olduysa Mehmet Ekici'yi Valbuena yerine kadroya almış. Şu Valbuena'ya söyleşin yeteneğini antremanlarda sergilemesin geri pas atsın."