Cimbom 75 puanla şampiyon

Türk futbolunu çok iyi bilen Evren Turhan İlker Yağcıoğlu ve Oktay Derelioğlu kalan tüm maçları TAKVİM için tek tek yorumladı. Yapılan tahminler, Cimbom'un 75 puanla şampiyon olacağını gösteriyor. F.Bahçe ise ligi 2. bitirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2018 Güncelleme 14 Şubat 2018, 01:57
Cimbom 75 puanla şampiyon

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son yılların en büyük şampiyokluk yarışı yaşanıyor... 3 büyükler ve Başakşehir kalan 13 haftaya adeta nefes nefese giriyor. TAKVİM ligin geri kalanına ışık tutacak bir habere imza attı. Türk futbolunu çok iyi bilen usta yazarlarımız Evren Turhan, İlker Yağcıoğlu ve Oktay Derelioğlu zirvedeki takımların kalan tüm maçlarını tek tek yorumladı. Verilen puanları toplayıp ortalamasını çıkardığımızda ise flaş bir tablo oluştu: Galatasaray sezon sonunda 75 puanla şampiyonluğa ulaşacak.

EVREN TURHAN: GALATASARAY SADECE 2 MAÇTA PUAN KAYBEDER
Evren Turhan'ın 13 haftalık tahminine göre Galatasaray kalan maçlarda kolay kolay kayıp yaşamayacak. Turhan'a göre, Antalya galibiyetiyle liderliği Başakşehir'den geri alan Sarı-Kırmızılılar koltuğu sezon sonuna kadar bırakmayacak. Turhan, Galatasaray'ın sadece Fenerbahçe deplasmanı ve Başakşehir önünde puan kaybedebileceğini düşünüyor. Cimbom'ın ardından Fenerbahçe'nin ikinci sırada yer alacağını tahmin eden Turhan'a göre son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş 4. olacak.

İLKER YAĞCIOĞLU: İKİLİ AVERAJLA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR!
İlker Yağcıoğlu, Evren Turhan'a göre çok daha çekişmeli bir zirve yarışı bekliyor. Yağcıoğlu'nun tahminine göre Fenerbahçe ve Galatasaray ligi aynı puanda bitirecek. Fakat Kanarya ikili averaj farkıyla sezon sonunda mutlu sona ulaşacak. Fenerbahçe'nin kalan 13 haftada yenilgi yüzü görmeyeceğini düşenen Yağcıoğlu'na göre Sarı-Lacivertliler; Beşiktaş, Kayserispor ve Sivasspor deplasmanlarında berabere kalacak. Yağcıoğlu da Beşiktaş'ın 4. olacağı görüşünde.


OKTAY DERELİOĞLU: KİMSE HEVESLENMESİN, BAŞAKŞEHİR GÜLER!
Oktay Derelioğlu ise şampiyonluk yarışında 3 büyüklere değil Başakşehir'e daha fazla şans tanıyor... Derelioğlu, bu hafta Fenerbahçe önünde şok bir yenilgi almasına rağmen Abdullah Avcı'nın ekibinin tarihindeki ilk şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyor. Derelioğlu, Turhan ve Yağcıoğlu'nun aksine Beşiktaş'a da daha fazla şans veriyor. Kartal'ın 2. sırada yer alacağını tahmin eden Derelioğlu'na göre Galatasaray üçüncü, Fenerbahçe ise dördüncü olacak.