Galatasaray'da rota İngiltere

Giriş Tarihi 04 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2018, 08:03
Galatasaray’da rota İngiltere

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, taraftarları coşturacak bir ismi sonunda gündemine aldı. Asamoah'ın bir geliyorum deyip bir vazgeçmesi, Evra'nın 37 yaşında olması beklentileri düşürürken takımı ve taraftarları ateşleyecek öneri Başkan Dursun Özbek'ten geldi.

Mayıs ayı sonunda Sportif AŞ'nin kara geçmesi için gelirleri artırmak isteyen ve şampiyonluk yolunda sıkıntı yaşamak istemeyen Özbek'in Daley Blind'in durumunun araştırılmasını istedi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Bu durum Terim'i de heyecanlandırırken Hollandalı sol bekin, Manchester United ile sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması avantaj olarak görülüyor.

Bu sezon İngiltere'de sadece 5 maçta forma şansı bulabilen ve bu durumdan memnun olmayan 27 yaşındaki oyuncuyu ara transferde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın menajeri ve İngiliz kulübü nezdinde girişimlere başladığı belirtiliyor.

Savaş ÇORLU

Estetik bir oyuncu
Blind çok yönlü bir savunma oyuncusu. Ajax'ta en iyi maçlarını orta saha oynadığı dönemde çıkardı. Manchester United'da ise stoper, sol bek ve zaman zaman orta alanda tercih edildi. Atletik bir oyuncu değil ama fazlasıyla estetik. Top tekniği, saha görüşü üst düzey. Hem yerden hem havadan harika paslar atabiliyor. Duran topları iyi kullanıyor. Savunmada görev aldığında, top kendi takımındayken orta sahada adeta ekstra bir oyuncu oluyor.

Mini yorum: Rıdvan Aksu