Ayağa kalkarız

G.Birliği yenilgisi sonrası yöneticilerle görüşen Güneş, “Biz büyük takımız, kısa sürede ayağa kalkarız. Monaco maçında bambaşka bir takım izlettireceğiz” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2017 Güncelleme 15 Ekim 2017, 00:00
Ayağa kalkarız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş G.Birliği'ne 2-1 yenilerek son 3 maçta 8 puan kaybetti. Buna rağmen Teknik Direktör Şenol Güneş takımının en kısa zamanda toparlanarak 3 kulvarda da başarıdan başarıya koşacağına inanıyor. Takımının önce Monaco, sonra Başakşehir ile oynayacağı maçlar bile Güneş'i endişelendirmiyor.

​KARAMSARLIĞA KAPILMAYALIM
Gençlerbirliği maçı sonrası yöneticilerle bir görüşme yapan Güneş, "Biz büyük bir takımız, kısa sürede ayağa kalkarız. Monaco maçında bambaşka bir takım izlettireceğiz. Karamsarlığa kapılmak yersiz" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN DERS ÇIKARMAK
Tecrübeli hoca zaman zaman olumsuz sonuçlar alınabileceğine dikkat çekerek, "Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Bu takımın yeniden yükselişe geçeceğine şüphem yok" dedi.

​GÜCÜMÜZÜ HERKES GÖRECEK
Beşiktaş'ın zorlu maçlar oynayacağını belirten Güneş, "Bu takımın ne olduğunu bu maçlarda herkes görecek. Beşiktaş ligde ve Avrupa'da gücünü herkese gösterecek" ifadesini kullandı.