Tek kelimeyle rezalet

F.Bahçe ilk maçta 2-0 yenildiği Makedon ekibi önünde Neustadter'le öne geçti. 1-0'dan sonra turu geçeceğimizi düşünürken büyük bir şok yaşandı. Çantada keklik görülen Vardar yapılan basit hatalar sonrasında attığı 2 golle turladı. Fenerbahçe Avrupa defterini erken kapattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2017 Güncelleme 25 Ağustos 2017, 01:08
Tek kelimeyle rezalet

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Avrupa'ya erken veda etti. Sarı-Lacivertliler UEFA ön eleme turu rövanşında ilk maçta 2-0 yenildikleri Vardar'a 2-1 mağlup olarak elendi. 18'de Boban Nikolov'un gelişine vurduğu şutta top Kameni'de kaldı. 22'de İsmail Köybaşı'nın ortasında Van Persie'nin vuruşunda top kalecide kaldı.

TOP DİREĞİMİZDEN DÖNDÜ
Maçın 28. dakikasında Valbuena'nın çektiği şutta top barajdan sekti. 34'te Van Persie'nin çektiği şutta top üstten dışarı gitti. 42'de Barseghyan'ın yerden şutunda top direğe çarparak geri döndü. Devre 0-0 bitti.

2. YARIDA BÜYÜK BASKI KURDUK
İkinci devrenin 47.dakikasında Aatif'in vuruşunda top az farkla dışarı gitti. 53'te Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda top kaleci Gacevski'de kaldı. 55'te Ozan Tufan'ın gelişine çektiği şutta top az farkla dışarı çıktı.

ÇOK BÜYÜK ŞOK YAŞANDI
F.BAHÇE 61'de Neustadter'le öne geçti: 1-0. 71'de Jighauri defansımızın hatası ile durumu 1-1 yaptı. 90+1'de de Gligorov skoru ilan etti: 1-2. F.Bahçe böylece Avrupa'dan elendi.


BU TAKIM HENÜZ RAYINA OTURMADI
Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu İsmail Köybaşı takım olarak henüz rayına oturmadıklarını söyledi. Yapılan yeni transferlerin uyum sorunu yaşadığını vurgulayan Sarı-Lacivertli oyuncu, "Bu takım çok daha iyi yerleri hak ediyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.



ŞANSSIZLIK BİTMİYOR
Fenerbahçe' nin yıldız oyuncularından Nabil Dirar maçtan sonra Vardar önünde iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Ancak yediğimiz gol tur umutlarımızı bitirdi. Geleecğe bakalım" dedi.


VOLKAN DEMİREL KULÜBEYE KAMANİ 11'E
Aykut Kocaman, kalede tercihini Kameni'den yana kullandı. Son Trabzonspor maçındaki performansı nedeniyle Sarı-Lacivertli bazı taraftarların protestosuyla karşılaşan kaleci Volkan Demirel, Vardar maçında formasını Kameni'ye teslim etti. Kamerunlu file bekçisi, karşılaşmadan önce taraftarlardan tam destek aldı.



ARTIK LİGE BAKMAMIZ GEREKİYOR
Fenerbahçe' nin yıldız ismi Mehmet Topal, Avrupa'dan elendikleri için çok üzgün olduklarını söyledi. Yıldız oyuncu. "Artık yapacak birşey yok. Turu çok istediğimiz halde elendik. Hiç kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Artık bu karşılaşmayı unutarak lige odaklanmalıyız. Hayat devam ediyor. Bu maçtan ders çıkaracağız" diye konuştu.

BİR SUÇ VARSA BU HEPİMİZDE
Fenerbahçe' nin tecrübeli oyuncusu Valbuena maç sonrasında, "Bir suç varsa bu hepimizin. Turu geçmek istiyorduk ama olmadı" dedi.

ERMAN TOROĞLU/90+FUTBOL
Maçtan önce yorumcular "Vardar mahalle takımı", "F.Bahçe bu takımı 5'e 6'ya katlar" dediler. Vardar her şeyden önce takım. Haddini ve nasıl oynayacağını biliyor. Fenerbahçe ise takım değil. Nasıl oynanacağını bilmiyor. Vardar'ın biraz şansı olsaydı çok daha farklı kazanırdı. F.Bahçe dün gece rezaletti. Bu işi sorumlusu Aziz Yıldırım'dır. Pazar günü Ersun Yanal biraz daha cesur olsaydı bu Fenerbahçe'ye 5,6 gol atarlardı. Bu takım seyircisinin içini acıtıyor.