İstersek tozu dumana katarız

Ay -Yıldızlılar, Katar ile oynanan hazırlık maçında 26'da geriye düştü. 70'te sahneye çıkan Arda Turan ile eşitliği yakaladık. Son sözü 73'te Cenk Tosun söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 00:32
İstersek tozu dumana katarız

İÇİNDEKİLER

KATAR ile deplasmanda oynadığımız hazırlık maçını 2-1 kazandık. Milli Takımımız maça çok tutuk başladı. Henüz 1. dakikada kalemizde tehlike yaşadık. Ali Asadalla kalecimiz Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruş yaptı. Topu çizgi üzerinde Emre çıkardı. Direğe de çarpan top oyun alanına geri döndü. 22'de Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan Cenk Tosun'a gönderdiği uzun topa savunma müdahale etti. Boşta kalan topa Mehmet Topal vurdu. Kaleci Addani uzandı ve topu kornere çeldi. 25'te sağ kanattan Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda Mehmet Topal'ın şutunda kaleci Addani topu kornere gönderdi. 26'da Hatem'in ara pasında ofsayt beklentisine giren Atınç bir an topa doğru hareketlenmedi. Bu durumu fırsat bilen Asadalla süratle ceza sahasına girdi, kaleci Volkan Babacan'ın solundan topu filelere gönderdi.

CENK'İN MİLLİ FORMAYLA İLK GOLÜ KATAR'A
56'DA Şener'in kullandığı taç atışında topu önünde bulan Ozan Tufan iki rakibini ekarte ettikten sonra şutunu çekti. Top az farkla dışarı gitti. 60'ta Katar, yüzde 100'lük bir gol kaçırdı. Al Haidos, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı ama golü bulamadı. Dönen topa Mohamed vurdu kale önünde Mehmet Topal çıkardı. 66'da Arda'nın frikiği direkten dışarı gitti. 70'te Arda şık plasesiyle eşitliği sağladı. 73'te ilk golü atan Arda Turan'ın ortasında Cenk topa iyi yükseldi ve öne geçtik. 90+1. dakikada Olcay'ın sert şutu az farkla auta çıktı.