Panzerlere Paris şoku

Alman Milli Takımı'nın Paris'te kaldığı otelde bomba ihbarı yapıldı. Fransa-Almanya maçı sırasında ise stat çevresindeki restoran tarandı. Beşiktaş ve G.Saray taraftarları büyük panik yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 02:01
Panzerlere Paris şoku

İÇİNDEKİLER

EURO 2016 öncesi hazırlık karşılaşmasında dün akşam Fransa ile Almanya kozlarını paylaştı. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Almanya Milli Takımı'nın Paris'te kamp yaptığı otelde bomba ihbarı yapılması Almanya kafilesinde büyük bir panik yarattı. Almanya Milli Takım Genel Menajeri Oliver Bierhoff yaşanan bu gelişmeyi doğrularken, polisin özel eğitimli köpeklerle bomba araması yaptığı ayrıca, otel ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtiliyor. Galatasaraylı Lukas Podolski ve Beşiktaşlı Mario Gomez'in de bulunduğu Almanya kafilesi de, otelden tahliye edilerek Roland Garros tenis turnuvasının oynandığı tesislerde bekletildi.



STADDAN ÇIKIŞA İZİN VERMEDİLER

HABER internet sitelerinde yer alınca Beşiktaşlı taraftarlar sanal alemde adeta ayaklandı. Olaylar maç öncesiyle sınırlı kalmadı. Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarında bir restoranda silahlı saldırı oldu. Bu saldırıda çok sayıda ölü olduğu açıklandı. Maçın oynandığı stadda görevliler kimsenin stad dışına çıkmasına izin vermedi. Bu olaylar olurken saha içindeki Mario Gomez ve Lukas Podolski'nin moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi.



TARAFTARLAR CAN HAVLİYLE SAHAYA GİRDİ!
Fransa-Almanya maçı sonrasında ilginç görüntüler oluştu. Fransa'nın değişik yerlerindeki saldırılardan sonra taraftarlar, sahanın içine girdi ve panik halinde birbirlerine sarıldı.