İlginç tartışma: Şota mı Arçil mi?

Yönetimin, muhalif kesimle yemek yediği için Şota'yı gönderdiği iddia edilirken, eski yönetici Hazaroğlu, "Yemekteki isim ikizi Arçil'di" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 01:36
İlginç tartışma: Şota mı Arçil mi?

İÇİNDEKİLER

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun alınan başarısız saha sonuçlarının yanı sıra, kendisine muhalif olan Faruk Özak, Nevzat Şakar ve Serdar Bali ile yemek yediği için Şota'yı gönderdiği iddiası gündeme oturmuş durumda. Diğer iddia ise görevden alma kararının Başakşehir maçı sonrası alındığı ancak Şota'ya oğlunun yanında olduğu için haberin Trabzon'da verildiği yönünde... Yemek iddiası ile ilgili konuşan eski yönetici Cafer Hazaroğlu, "Bir hafta önce Şota'nın babası ve kardeşi Arçil Trabzon'a geldiler. Kendileri benim yakın aile dostlarımdır ve bizzat benim misafirim olarak yemeğe katıldılar" dedi. Şota da konuyla ilgili olarak, "Yemeği yiyen ben değim kardeşimdi" açıklamasını yaptı.

5.5 MİLYONLUK JEST YAPTI İDDİASI!

YÖNETİM tarafından görevine son verilen Şota Arveladze'nin büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. Sözleşme şartları gereği 5.5 milyon liralık alacağı olan Gürcü hocanın yönetimle yaptığı görüşmede, "Kulüpten hiçbir alacağım yoktur" ifadesini kullandığı gelen bilgiler arasında.