Oğuzhan'dan süper çıkış

Beşiktaş'ta 4. sezonunu geçiren Oğuzhan'ın gol attığı 15 resmi maçta Kartal hiç yenilmedi. Yıldız oyuncunun bu sezon ligde de 3 golü var. Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçmesiyle kendini aşan Oğuzhan attığı gollerin yanı sıra 3 de asist yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2015 Güncelleme 11 Kasım 2015, 00:00
Oğuzhan’dan süper çıkış

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bu sezon Oğuzhan Özyakup'la bambaşka bir kimliğe büründü... Kartal'da son dönemdeki üstün performansıyla dikkati çeken futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un gol attığı 15 resmi maçta da Beşiktaş yenilgi yüzü görmedi. 23 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelişiyle birlikte büyük çıkışa geçti. Siyah-Beyazlılar ligdeki son iki maçında rakip fileleri havalandırmayı başaran Oğuzhan Özyakup, Mersin İdmanyurdu karşısında 3, Eskişehirspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında da birer asiste imza attı. Yıldız oyuncunun Beşiktaş formasıyla gol attığı resmi karşılaşmalarda, Siyah-Beyazlı takım ekip yenilgi yüzü görmedi.

BU SEZON LİGDE DE FİLELERİ 3 KEZ SARSTI
Beşiktaş'taki dördüncü sezonu geçiren Oğuzhan Özyakup, 15 resmi maçta gol atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu, 13Süper Lig, 2'si UEFA Avrupa Ligi olmak üzere söz konusu 15 mücadelenin hepsinde birer gol kaydederken, siyah-beyazlı ekip bu maçlarda 12 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Oğuzhan bu sezon ligde 3 gol atarken Siyah-Beyazlı takıma çok büyük bir katkı sağlamayı bildi.