Bu iş satarak olmaz!

Dursun Özbek'le girdiği seçim yarışını kaybeden Ahmet Özdoğan, "Bu işler oyuncu satıp, gideri düşü-r mekle olmaz. Gelirleri artırmak gerek" diye konuştu

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Bu iş satarak olmaz!
GALATASARAY camiasının önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, kulübün içinde bulunduğu mali darboğazı değerlendirdi... Ahmet Özdoğan, "Bu işler gideri düşürmek ile olmaz.. Gelirlerimizi artırmamız gerekli. Bu işler ancak geliri artırmak ile olur. Başarılı olmak için para harcamak lazım.. Başarı için yıldız almak gerekli bu da para harcayarak gelir.. Ancak doğru yere doğru zamanda yapılacak transfer hamleleri ile" ifadesini kullandı.

250 MİLYON DOLAR ŞART!
Yönetime yol gösteren Özdoğan, "Yılda 250 milyon dolar gelire kavuşamadığınız sürece bu sıkıtıntıdan kurtulmak zor. Galatasaray'ın 2014 yılında yıllık geliri, 168 milyon dolardı.. Bu rakam 2015 da 250 milyon dolar olmalıydı. Bunu başarmak için de en büyük güç taraftar olmalı" dedi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.