Resmen 'esir' aldı

Fener ve Beşiktaş'ın kazandığı hafta Cimbom, evinde müthiş futbolu ve istatistikleriyle Balkes'i yedi . 556 isabetli pas yapan Aslan, 26 şutun 19'unda is-a bet sağladı. Topla oynama ise %63'e %37'ydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2015 Güncelleme 17 Şubat 2015, 00:19
Resmen ’esir’ aldı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, ligin ilk yarısında Prandelli döneminde 2-0 mağlup olduğu Balıkesir'i müthiş bir futbol ve ezici istatistikleriyle mağlup edip hanesine 3 puanı yazdırdı. Prandelli ile kısır skor ve istatistiklerle idare eden Cimbom, Hamza hocayla beraber adeta şaha kalktı... Balıkesirspor maçına fırtına gibi başlayan Aslan, ilk yarıda bulduğu 3 golle Balıkesirspor'un ipini çekti. Galatasaray 556 isabetli pas yaparak Balıkesir'i esir aldı. Balıkesir'in ise isabetli pas sayısı 216 ile Galatasaray'ın yarısından bile azdı... Topla oynama yüzdelerinde de %63'e %37'e ezeci bir üstünlük sağlayan Cimbom, rakibine adeta top göstermedi. İkinci yarı oyunu rolantiye alan Galatasaray, attığı 26 şutla kendi rekorunu geliştirdi. Sarı-Kırmızılılar, bu 26 şutun 10'unda isabet sağlarken Balıkesir ise sadece 3 şutta kaldı. Cimbom, Balıkesir kalesine doğru 40 orta yaptı.

ASLAN 9 MAÇIN 8'İNDE İLK 20 DAKİKADA GOL BULDU

Balıkesirspor maçında attığı erken gollerle sonuca giden G.Saray, Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki 9 maçın 8'inde ilk 20 dakikada gol buldu. Sakatlıktan sonra tekrar eski formuna kavuşan Burak Yılmaz, Konyaspor'dan sonra Balıkesirspor ağlarını da havalandırarak üst üste 2 maçta gol buldu. Milli futbolcu ligdeki gol sayısını da 12'ye çıkardı. Yine Konyaspor ağlarına 2 gol birden bırakan Sneijder dünkü maçı da boş geçmedi. Hollandalı yıldız bu sezon ligde 5, toplamda 8. golüne imza atmış oldu.