Bağdat yanacak

Şampiyona yakışır bir şampiyonluk programıyla taraftarlar rakiplerini çıldırtacak... Bağdat Caddesi yanacak. İki köprüye bayrak asılacak. Kısacası yarın Fenerbahçe Bayramı'nda coşku dorukta olacak. Taraftar şimdiden festival havasına girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2014 Güncelleme 10 Mayıs 2014, 00:00
Bağdat yanacak

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Fenerbahçe, 19. zaferini büyük bir coşkuyla kutlayacak. Yarın yapılacak şampiyonluk kutlamalarıyla taraftar coşkusunu en üst doruğa çıkartacak. Tüm sezon boyunca müthiş maçlar çıkartan Fenerbahçeli oyuncular, taraftarlarla birlikte unutulmayacak bir gece yaşayacak. Fenerbahçe 19. şampiyonluğunu yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarıyla kutlayacak. Kutlamalarda ilk durak saat 12.00'de Samandıra olacak. Burada barbekü partisi yapılacak ve medya mensupları da bu barbekü partesinde olacak.

ÖĞLEN SAATLERİNDE KADIKÖY'DE HAYAT DURACAK
Saatler 14.30'u gösterdiğinde ise futbolcular hakettiği şampiyonluğun zevkini yaşamaya başlayacak. Samandıra'dan stada hareket edecek Sarı-Lacivertli futbolcuları milyonlarca taraftarın karşılaması bekleniyor. Futbolcuların otobüste hareket etmesiyle birlikte özellikle Bağdat Caddesi'nde zamanın durması bekleniyor! Zorlu maratondan alınlarının akıyla çıkan Kanarya, burada duygu seli yaşayacak.

İKİ KÖPRÜYE SARI-LACİVERTLİ BAYRAK ASILACAK
Saat 18.00'de ise Şükrü Saracoğlu'nun kapıları açılacak. Taraftarlar aylardır beklediği sahne için stadın yolunu tutacak. Saat 20.00'de ise Fenerbahçe'nin şampiyon olan amatör şubelerinin turu olacak. 21.00'de ise futbolcularla birlikte son 90 dakika kutlamaları yapılacak. Ayrıca İstanbul'un iki köprüsü Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne Sarı- Lacivertli bayraklar asılacak.