Şampiyonluk provası

Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki gecede herkes çok eğlendi. Başkan Yıldırım sporcu ve konuklarla tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Tüm branşlarda şampiyonluk beklediğini söyledi. Yıldırım bununla da yetinmedi. Sporculara şampiyonluk halinde kendi cebinden ekstra prim vaadinde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2013 Güncelleme 04 Aralık 2013, 01:29
Şampiyonluk provası

İÇİNDEKİLER

Önceki gece Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir araya gelen Fenerbahçe ailesi, adeta düşman çatlattı! Sarı-Lacivertli kulübün tüm branşından sporcular ile birlikte yöneciler, sanat ve iş dünyasından da Fenerbahçe'ye gönül verenler bu tarihi baloya katıldı. Sarı-Lacivertli eski yönetici Ali Koç, ünlü işadamı Ferit Şahenk, eski yöneticiler Raif Dinçkök, Cihan Kamer, Murat Özaydınlı, Vefa Küçük, Celal Doğan, Acar Yıldırım, Acun Ilıcalı, Şafak Sezer, Kıraç ve eşi Ayşe Şule Bilgiç, Gizem Özdilli, Feryal Pere, Can Bartu, Ömer Çavuşoğlu, Müge Anlı, Murat Şeker, Tülin Şahin, Murat Özer ve Halit Kıvanç gecede yer alan isimlerdi. Gecenin yıldızı ise verdiği konser ile Ebru Gündeş oldu. "Sen Allah'ın bir lütfusun" şarkısına Başkan Yıldırım da eşlik etti.

BAŞKAN TÜM MASALARI TEK TEK ZİYARET ETTİ
Başkan Yıldırım, tüm masaları gezerek konuklarla tek tek sohbet etti. Büyük Fenerbahçe ailesini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Futbolcular başta olmak üzere tüm branşlardaki sporculardan şampiyonluk sözü istedi. Yıldırım'ın ayrıca, sporculara sezon sonu şampiyonluk getirmeleri halinde kendi cebinden ekstra prim vaadinde bulunduğu bildirildi.

KAPTAN EMRE BELÖZOĞLU BÜYÜK TAKTİR TOPLADI
Geceye Volkan, Emre, Cristian, Egemen, Meireles, M.Topal ve Gökhan Gönül eşleriyle katıldı. Diğer futbolcular tek olarak geldiler. Geceye koltuk değnekleriyle gelen kaptan Emre Belözoğlu büyük takdir topladı. Eşi Tuba hanımla birlikte katılan Emre Belözoğlu, EN-BE orkestrasının programının bitmesinin ardından sahneye çıktı ve tüm takımın imzaladığı formayı solist Behzat Gerçeker'e hediye etti.

VOLKAN VE EŞİNE BÜYÜK İLGİ
Volkan ve hamile eşi Zeynep hem konukların hem de geceye katılan solistlerin ilgi odağı oldular.

FERİT ŞAHENK YALNIZ BIRAKMADI
Bir ara adı Fenerbahpçe'ye başkan adayı olarak geçen Ferit Şahenk'in Yıldırım'la samimi sohbeti gecenin önemli anlarındandı.

YILDIRIM'DAN MASA BASKINI
Gecede herkesle tek tek ilgilenen Başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların bulunduğu masaya gittiğinde kahkaha eksik olmadı.

4'TE 4 SÖZÜ!
Başkanın bu neşesinden memnun olan Sarı- Lacivertli futbolcular, başkana "Merak etmeyin. Beşiktaş'ı yenemedik ama ilk yarının kalan 4 maçını alacağız" dediler.

YABANCILAR ÇOK BEĞENDi
Alves ve Meireles gece boyunca yan yana oturdu. Portekizli futbolcular ile birlikte diğer yabancı futbolcuların tüm Türkçe şartılara eşlik etmesi zaman zaman konukları güldürdü. Ama yabancıların Türkçe şarkı performansı büyük alkış aldı.

ŞÖHRETLER KARMASI!
Geceye katılan tanınmış kişiler ve sanatçılar, tarihi baloya tanıklık etme fırsatdını buldular.

ŞAMPİYONLUK KONUŞULDU
Geceye takımların teknik heyetleri de eşleriyle birlikte katıldı. Masalarda hep şampiyonluk konuşuldu. Ortala çıkan sinerji Fenerbahçe ailesi için umut vericiydi.

OBRADOVİC'E KOŞTULAR
Geceye katılanların ilgi odaklarından biri de coach Obradovic oldu. Karizmatik hocaya büyük ilgi vardı.

MEIRELES YiNE YAPTI YAPACAĞINI
İlginç kıyafet ve renk seçimiyle hep gündeme gelen Raul Meireles, bu kez çok aşırı olmasa da seçimleriyle yine herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

SON DERECE RAHATTI
Ersun Yanal'ın moral verdiği Meireles, derbideki kırmızı kartın etkisinden kurtulmuşa benziyordu.

EBRU GÜNDEŞ GECENİN YILDIZI OLDU
Gecenin konuklarından Ebru Güneş şarkılarıyla Fenerbahçe ailesine güzel dakikalar yaşattı. Özellikle "Sen Allah'ın bir lütfusun" şarkısında Başkan Aziz Yıldırım'ın Sarı-Lacivertli atkıyı sallayarak kendisine eşik ettiği görüldü.

TARİHTE İLK KEZ
Gündeş, bir ara Fenerbahçe formasını üzerine alarak herkesin alkışını aldı. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez böyle bir balo düzenledi.