Kongreyi ben kazanacağım

Heyecanlı olmadığını söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, "Kongre salonundaki atmosfer ve destek bana umut verdi. Son derece sakinim. Salonu gördüğümde iyice emin oldum. Hiçbir şüphem kalmadı. Bu kongreyi biz kazanacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2013 Güncelleme 03 Kasım 2013, 00:25
Kongreyi ben kazanacağım

İÇİNDEKİLER

Dün start alan F.Bahçe'nin tarihi kongresinde Başkan Aziz Yıldırım'dan önce konuşmasını yapan Mehmet Ali Aydınlar, kongre salonundaki havanın kendisini fazlasıyla umutlandırdığını söyledi. Takvim'e son derece iddialı açıklamalarda bulunan Aydınlar, "2 bin Yıldırım destekçisiyle beraber salonda 2500 civarında insan vardı. Zaten Yıldırım'ın getireceği insan sayısı bu kadardı. En fazla 1000 oy daha alsın. Kongreyi kazanacağız. Kongre salonunu görünce bundan iyice emin oldum. Hiçbir şüphem kalmadı" dedi.

PARAYI EKİBİMLE BİRLİKTE VERECEĞİZ
F.Bahçe Başkanı ve yöneticilerinin kötü şöhret sahibi olmadığı yönünde el kaldırdığına dikkat çeken Aydınlar, "Bir F.Bahçeli, kendi başkanının ve yöneticilerinin 'kötü şöhret' sahibi olduğunu düşünemez. Aziz Yıldırım "Finansmanını nereden bulacaksın" diyor. Bu işlerin finansmanı ben ve arkadaşlarım olacağız" dedi.

AYSAL BU DURUMDAN ÇOK RAHATSIZ
Mehmet Ali Aydınlar şöyle devam etti: "Yorgun göründüğümün farkındayım. Az uyuyorum. Dün gece neredeyse hiç uyuyamadım. Heyecanlı değil, gayet sakinim. Bu yorgunluk beni hiç yıpratmıyor. Çünkü Fenerbahçe'nin yeni bir başlangıç yapması için uğraş veriyorum. Bunun için de yorulacağız."

KUPA ANAYASANIN TEMİNATI ALTINDA
TFF başkanlığı yaptığı dönemde 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili karar alınmadığını hatırlatan Aydınlar, "O kupa tartışmasız Fenerbahçe'nindir. Bu kupa Anayasa teminatındadır. Bu kupayı hiç kimse Fenerbahçe Kulübü'nden geri alamaz" dedi. Ancak Aydınlar'ın bu sözlerine bazı üyeler tepki gösterdiler.

İşte Aydınlar'ın listesi: