Portekiz krizi

Beşiktaş'ın iki kozundan Fernandes yıllık 3.5 milyon Euro, Almeida da yıllık 3 milyon Euro istedi. Bu paraları çok bulan yönetimin yeni sözleşme yapılmasını askıya aldığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2013 Güncelleme 30 Ekim 2013, 00:00
Portekiz krizi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Portekiz bilmecesi... Siyah-Beyazlı yönetim sözleşmesini uzatmak istediği Fernandes ve Almeida için hala somut bir adım atamamanın sıkıntısını yaşıyor. Başkan Fikret Orman'ın iki oyuncuyu da takımda tutmak istediği ancak hem Fernandes hem de Almeida'nın bitmek bilmeyen isteklerinden bunaldığı öğrenildi. Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Almeida'nın 3 milyon Euro istediği ortaya çıktı. Fernandes ise daha ağır isteklerde bulunarak yıllık imza parasıyla birlikte 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık garantili sözleşme istedi. Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerle birlikte bir durum değerlendirmesi yaparak, "2 futbolcu da bize yararı dokunan isimler. Ancak takım içinde dengeleri bozarsak bunun bedeli ağır olur. Bu nedenle istedikleri rakamı aşağı indirmeliyiz" dediği öne sürüldü.

FERNANDES OYALAMA TAKTİĞİ YAPIYOR
Bu arada Beşiktaş Yönetimi'nin son haftalarda performansında düşüş gözlenen Fernandes için eskisi kadar istekli olmadığı belirlendi. Portekizli oyuncunun 3 aydır kendilerini oyalamasından bıkan yönetimin, "Kimse vazgeçilmez değildir. Fernandes sürekli kapris yapıyor. Fiyatında indirim yapmalı" dediği öğrenildi.