Arda, Ulusoy'la gelecek

Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Arda Turan transferi önümüzdeki günlerde çok farklı bir boyuta gelebilir... Yönetici olmaya hazırlanan, milli futbolcunun en yakın arkadaşı Saffet Ulusoy'un Başkan Aysal'a, "Arda'yı ikna ederim. Bu işi bana bırakın" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 22:03
Arda, Ulusoy’la gelecek

İÇİNDEKİLER

Chedjou'ya imza attıran, sol bek, kanat oyuncusu ve Felipe Melo transferi için uğraşan Galatasaray'da gizli gündem Arda Turan!.. Teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın yeniden takıma kazandırmayı çok istediği milli futbolcunun transferindeki gizli planı TAKVİM ortaya çıkarıyor! Alınan bilgilere göre seçim hazırlığı yapan Başkan Aysal'ın yeni yönetiminde Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy da yer alacak. Arda Turan'ın en yakın arkadaşı olan Saffet Ulusoy'un yılın transferi için harekete geçtiği iddia ediliyor. Ulusoy'un Başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmede, "Başkanım siz merak etmeyin, ben Arda'yı ikna ederim. Bu işi bana bırakın" dediği de belirtiliyor. Türkiye'ye dönüş konusunda kararsız olan milli futbolcunun 'evet' demesi durumunda Galatasaray yönetimi hemen Atletico Madrid ile masaya oturacak.

GALATASARAY'IN KOZU ÖDENMEYEN BORÇ
Atletico Madrid'in çok başarılı bir sezon geçiren Arda'yı satmayı şu anda kesinlikle düşünmediği belirtiliyor. Fakat Galatasaray yönetimi, İspanyol kulübünün henüz Arda'nın transferiyle ilgili borcunu ödeyememiş olmasını koz olarak kullanmayı planlıyor. Öte yandan milli futbolcuya yıllık 7 milyon Euro'luk müthiş bir teklif yaptığı iddia edilen Fenerbahçe de ısrarını sürdürüyor.

AZİZ YILDIRIM YENİ BİR HAMLE YAPABİLİR!
Arda'nın Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayı düşünmediğini Fenerbahçe'ye ilettiği fakat Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde yeni bir girişimde bulunacağı iddialar arasında. İngiliz basınına göre ise milli futbolcu için Chelsea de her an devreye girebilir. Maviler'in başına geçmesi beklenen Mourinho'nun Arda'yı çok beğendiği ifade ediliyor.