Mutlu son

Cimbom Trabzonspor'u Riera ve Burak'ın golleriyle devirdi. Tribünler ve futbolcular Arena'da sezonu mutlu bir şekilde bitirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2013 Güncelleme 19 Mayıs 2013, 01:53
Mutlu son

İÇİNDEKİLER

Galatasaray 19. şampiyonluğunu kazanırken sezonu Trabzonspor galibiyetiyle noktaladı. Şampiyonluğu 2 hafta önce Sivasspor ile oynanan maçta ilan eden Sarı- Kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da oynanan sezonun son maçında Trabzonspor'u üstün bir futbol sonrası 2- 0 mağlup etmeyi başardı.



Rakibi karşısında baştan sonra üstün bir futbol sergileyen Cimbom Riera'nın 34. dakikada attığı akıl dolu golle devreyi 1-0 önde tamamladı. Maçın 2. yarısında baskılı futbolunu sürdüren Galatasaray 52. dakikada gol kralı Burak Yılmaz'la farkı 2'ye çıkardı.



KUPAYI ÖZERTEN VERDİ
Trabzonspor'u 2-0 yenen Cimbom 71 puanla ligi şampiyon olarak bitirmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılı tribünlerde büyük yaşanırken Galatasaraylı oyuncular tören öncesi soyunma odasının yolunu tuttu. Ardından seramoni için yeniden sahaya gelen Galatasaraylı oyuncular tek tek anons edildi.



Kupayı vermek için çağırılan TFF yöneticisi Ufuk Özerten tribünlerden büyük tepki aldı. Bu gelişmenin ardından Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk kupasını aldı. Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcular büyük sevinç yaşarken tribünler şampiyonluğu coşkuyla kutladı.